Ce spune locul în care îşi ţine prezervativele despre el

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:14
Sex

Cine este responsabil cu achiziţionarea prezervativelor în cuplul vostru? Dacă răspunsul este el – deşi este responsabilitatea amândurora – locul în care le păstrează ar putea spune multe despre personalitatea sa. Iată despre ce este vorba:

Împrăştiate prin toată casa

Un bărbat cu comportament de gentleman îşi va ţine viaţa sexuală doar pentru el – nu se laudă în mod scandalos, nu îşi împrăştie cuceririle pe Facebook sau alte site-uri de socializare şi nici nu îşi ţine prezervativele peste tot prin casă. Aşadar, dacă ajungi la el acasă şi găseşti câte un anticoncepţional prin bucătărie, baie, dormitor sau chiar pe balcon, arată că îi place sexul atât de mult încât este în stare să facă oricând şi… cu oricine. Probabil nu eşti singura domnişoară care i-a trecut prin aşternuturi de curând.

La baie

Nu se gândeşte prea mult înainte – poate strica toată atmosfera dintre voi dacă îşi ţine prezervativele tocmai la baie. Are de parcurs un drum lung, poate în pielea goală – dacă locuieşte singur – până la baie, iar tu între timp ai putea să-ţi pierzi şi interesul, te poate distrage telefonul şi aşa mai departe. Dacă nu vrei să se întâmple astfel de lucruri, mai bine spune-i că ar fi mai bine să le ţină mai aproape de pat.

Pe noptieră, lângă pat

Este pregătit şi aşteaptă cu nerăbdare să ajungi în patul lui. S-a gândit la toate înainte şi, chiar dacă nu este în mod necesar datoria lui să aibă prezervativele, el a făcut gestul de a le cumpăra. Nu vrea să rateze niciun moment când sunteţi împreună şi dacă se încinge atmosfera, produsele sunt la îndemână. În general este pregătit pentru orice fel de situaţie.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter