Fantezii cu lesbiene – de ce bărbaţii îşi doresc să vadă două femei făcând sex

De Amelia Matei, pe

Ce bărbat nu şi-ar dori să fie martor la o partidă de sex între două femei? Există atât de multe filme porno cu lesbiene încât este, evident, una din cele mai mari fantezii ale bărbaţilor. Iată de ce.

Bisexualitatea e la modă

Pe cât de dezgustătoare li se par scenele de sex cu homosexuali, pe atât de sexy li se par cele cu lesbiene. Bărbaţii îşi doresc atât de mult să privească “live” o partidă între femei încât a devenit o modă să fii bisexuală pentru a-i împlini această fantezie iubitului. De unde această fascinaţie a bărbaţilor pentru lesbiene?

Lesbienele, mai deschise?

Pentru început, ei văd lesbienele şi bisexualele ca fiind foarte deschise în privinţa sexului, spre deosebire de femeile heterosexuale care pot avea anumite reţineri şi pot refuza anumite practici sexuale. În mintea unui bărbat, dacă faci sex cu o altă femeie, înseamnă că nu ai refuza nimic în pat, lucru care, desigur, nu este întotdeauna adevărat.
De altfel, bărbaţii nu înţeleg mare lucru din felul cum îşi trăiesc viaţa lesbienele, aşa cum nu înţeleg lipsa interesului faţă de bărbaţi, iar această aură de mister care le înconjoară a contribuit cu siguranţă la apariţia fanteziilor.

Două femei goale, niciun penis

Un alt motiv al fanteziilor cu lesbiene nu are nimic de a face cu orientarea sexuală. Imaginea unei femei frumoase goale este foarte excitantă pentru bărbaţi. Imaginea a doua femei goale este cu atât mai atrăgătoare, iar dacă ele sunt în toiul unei partide fierbinţi de sex, gâfâind, tremurând şi sărutându-se, e desigur şi mai bine.
Dacă imagnea unui corp feminin îi atrage pe bărbaţi, imaginea unui corp masculin îi respinge. Iar imaginea unei partide de sex între o femeie şi un bărbat are “marele dezavantaj” că include un penis, iar orice bărbat heterosexual are o adevărată repulsie, mai mult sau mai puţin recunoscută, faţă de penisul altui bărbat. Unde nu există un bărbat, nu există nici un penis, iar aşa se explică faptul că mulţi bărbaţi se gândesc la lesbiene atunci când se masturbează.
Vezi şi cupluri de lesbiene faimoase în ipostaze intime!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter