Sătulă de multe prime întâlniri fără rezultat? Vezi unde greşeşti

De Diana Zagrean, pe

Nu mai ai chef şi energie să verifici conturile de socializare? Primeşti mesaje de la tipul cu care te-ai văzut aseară şi pufneşti, plictisită? Te vaiţi în stânga şi în dreapta despre cum bărbaţii sunt o rasă enervantă şi că toţi sunt doar nişte copii răsfăţaţi? Vezi unde greşeşti şi cum scapi de blazarea perioadei single.
 

Ce este blazarea după multe întâlniri care nu duc nicăieri

Dacă eşti singură de o vreme şi ai tot fost prezentată unor bărbaţi mai mult sau mai puţin respectabili, ştii despre ce vorbim. Fie că familia ţi-a prezentat pe cineva, sau prietenele te-au tot scos în oraş la agăţat, sau chiar ai intrat pe site-uri de dating online şi ai cunoscut bărbaţi de tot felul, la un moment dat, eşecurile te fac să te saturi.
De bărbaţi, de prietenii binevoitori, de familia care te tot întreabă când te aşezi şi tu la casa ta.
Toate acestea pot deveni stresante şi dacă nu găseşti bărbatul potrivit repede, rişti să crezi că toţi sunt la fel şi că niciun bărbat bun nu a rămas liber şi pentru tine.
Nu eşti singura. În străinătate există deja oameni specializaţi în a trata această blazare, când te saturi de prime întâlniri nereuşite, de bărbaţi ciudaţi sau nepotriviţi, sau care se îndrăgostesc de tine, dar tu nu vrei să fii restul vieţii cu ei.

Disperarea nu ajută la nimic

Prima etapă a blazării de prea multe întâlniri nereuşite este să încerci tot mai mult şi cu disperare.
Ieşi cu oricine, doar doar găseşti un tip rezonabil, apoi reduci standardele. Poate că nu ţii atât de mult să fie stabil financiar, criza a afectat pe toată lumea.
Apoi, parcă nici fizicul nu contează atât de mult. Toată lumea îmbătrâneşte, nu?
Apoi parcă nimeni nu e mereu fericit şi nu mai apre atât de rău să fii într-o relaţie călduţă, decât să fii singură.
Aici deja situaţia devine critică. Ajungi să nu te mai bucuri de nimic şi să crezi că toţi bărbaţii sunt la fel. Astfel de gândire îţi face rău şi ajungi singură şi sătulă de tot.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter