Crezi că poţi să-i oferi iubitului un sărut ca-n filme?

De Stela Moisescu, pe

Un film de dragoste care se respectă beneficiază de un punct culminant plin de suspans care este invariabil finalizat cu un sărut spectaculos. Deşi îţi spui că e…
… floare la ureche să-ţi săruţi iubitul cu atâta ardoare, află că este aproape imposibil să reproduci un sărut ca-n filme. Săruturile pătimaşe din filme au la bază câteva ingrediente speciale, care sunt greu de găsit în viaţa reală. Noi îţi spunem care sunt ele şi te lăsăm pe tine să decizi dacă merită sau nu efortul…

Iată care sunt ingredientele din care este format un sărut ca-n filme!

 Sărutul trebuie să aibă loc pe o vreme ploioasă

Profită de vremea ploioasă de afară, căci ea este prielnică pentru un sărut ca-n filme. Trei lucruri trebuie să faci: uită umbrela acasă, foloseşte mascara waterproof şi, nu în ultimul rând, poartă sutien!

Sărutul trebuie să aibă loc undeva în natură

Cu cât mai multă verdeaţă şi flori în jurul vostru cu atât mai bine. Mai apoi, dacă am trăit într-o lume civilizată, ţi-aş propune o destinaţie turistică intens populată. În filme toţi oamenii din jur zâmbesc şi aplaudă. În realitate, mai degrabă te aştepţi hohote de râs şi glume proaste. Pentru a le evita şi a conserva romantismul, mai bine alegeţi un spaţiu cât mai puţin populat.

Intenţia trebuie să fie pe buzele voastre de la 100 de metri depărtare

Orice sărut ca-n filme începe cu o fugă… unul spre celălalt, desigur. Vă zăriţi în depărtare şi începeţi să alergaţi unul spre celălalt. Acesta este contextul în care trebuie să uiţi că eşti o domnişoară şi să fugi ca şi cum te-ar alerga o haită de câini!

Aruncă-te în braţele lui

Acum că te-ai apropiat de el, din viteză (!) aruncă-te în braţele lui şi ridică-ţi picioarele, pentru a le încolăci peste şoldurile lui. Mişcare este una viguroasă, aşa că fii atentă ce faci cu genunchii. Altfel, iubitul tău se va apleca subit şi nu vei mai putea să-l săruţi.

Sărută-l pasional

De îndată ce ai ajuns cu buzele la buzele iubitului tău, uită-te în ochii lui şi… spune-i ceva „important”, care nu mai suportă amânare. Mai apoi, cuprinde-i faţa cu mâinile şi sărută-l cu ardoare. Nu uita să înclini capul într-o parte şi să te bucuri de romantismul momentului.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter