Cum decodifici replicile stupide spuse de bărbaţi

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii cred că pot şterge cu buretele tot ce spun accidental. Cei mai mulţi dintre ei bagă repede scuza: „Nu asta am vrut să zic!”când îşi dau seama că, ups,…
… tocmai au rănit sentimentele partenerei cu o replică stupidă.

De cele mai multe ori femeile se lasă păcălite de scuză pentru că preferă să audă numai ce le convine. Iar tactica stângace de muşamalizare, în care bărbatul pur şi simplu neagă ceea ce crezi tu că a zis, funcţionează perfect de fiecare dată!

Chiar dacă îţi spune într-un moment de rătăcire ceva neplăcut, nu înseamnă că cineva l-a posedat şi vorbeşte în locul lui. Există totuşi câteva replici pe care nu trebuie să le pui la suflet.

Iată ce lucruri stupide spun bărbaţii unei femei şi cum ar trebui să le interpretezi!

„Cred că ţi-ar veni bine tricoul meu…”

Nu, nu te-a făcut grasă. Probabil că are un tricou mai vechi sau crede că aveţi aceeaşi constituţie. Dimpotrivă, poate că el se simte prost pentru că nu este mai vânjos.

„Vrei să mergem la cumpărături să alegem un cadou pentru ziua ta?”

Destul de trist. Tipul ăsta nu te cunoaşte deloc, nu-i aşa? Sau poate că n-are suficientă încredere în abilitatea lui de a alege un cadou… de sex feminin. Având în vedere că azi te vede în teneşi, iar mâine în sandale cu platformă, probabil că nu poate pune degetul pe un cadou tipic feminin, care  ştie că te-ar bucura. Aşa că preferă să ţi-l alegi singură. Nu-i aşa de rău precum pare…

„Îmi plac femeile cu sâni mari (roşcate, înalte etc.)”, iar tu nu coincizi descrierii

Nu înseamnă că tu nu-l atragi! El se simte confortabil să-ţi descrie practic femeia cu gândul la care se masturbează. N-ar trebui să o iei personal. Dacă e într-o relaţie serioasă cu tine, sigur se simte atras de tine şi te apreciază din mai multe puncte de vedere.

„Ce să caut eu cu tine la botez?”

În mod clar se simte intimidat de ideea unei reuniuni de familie, dacă este vorba de a ta. Nu se vede în sânul familiei tale, discutând lejer cu rudele despre cât de dulce este bebele mic. Nu trage automat concluzia că nu vrea să fie alături de tine. Mai testează-l…

„Putem să o facem fără prezervativ?”

E îndeajuns să facă o singură dată sex neprotejat, iar partenera să nu rămână însărcinată, ca să creadă că nu e absolut niciun risc. Va ridica mereu această întrebare! Nu e lipsă de informaţie, e lipsă de judecată şi de autocontrol.

„Ce bună e tipa asta!”

Te uiţi consternată la el şi te întrebi dacă nu cumva te-a confundat cu amicul lui cel mai bun. De ce îţi zice tocmai ţie de tipele mişto care-i sar în ochi? Există două motive: s-a holbat deja la ea şi a văzut că l-ai văzut, aşa că preferă să dea cărţile pe faţă, ori vrea să vadă cât de geloasă eşti pentru că a avut o experienţă negativă cu o femeie prea posesivă.

„Nu ştiu unde voi fi peste 10 ani…”

Hmm, frumos, a folosit singularul! Automat tragi concluzia că el nu te vede în viitorul lui. Ei bine, poate că doar este obişnuit să gândească aşa. Poate că nu îşi face planuri măreţe în doi, pentru că nu vrea ca după să fie dezamăgit. Aşa că mai aşteaptă să se sudeze relaţia. Aşa ar trebui să faci şi tu.

Citeşte şi 20 de lucruri interzise pe care să le spui bărbaţilor din viaţa ta!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter