Relaţii: 5 Semne că te înşală

De Adina Radu, pe

Dragostea e oarbă şi câteodată nici nu ne dăm seama că partenerul de viaţă nu este cine presupunem – sau cine zice – că este. Trebuie să ne ascultăm intuiţia, dar la fel de important este şi comportamentul lui.
Înainte de citi rândurile următoare gândeşte-te că nu se aplică la 100% dintre cazuri, fiecare persoană este diferită şi are propria personalitate. În fapt, scriu acest material ca tu să te protejezi pe tine şi nu ca tu să devii suspicioasă.

Mai puţin sex

Bărbaţilor le place să facă sex, însă nu pot face chiar atât de mult, aşa că dacă are parte de partide în alte părţi, sigur vei observa. Faptul că libidoul lui este mai scăzut nu arată neapărat că te înşală, însă ar putea arată că în relaţie există probleme.

Se comportă ciudat când e sunat

De cele mai multe ori, cei doi aflaţi într-o relaţie serioasă nu îşi ascund lucruri – sau cel puţin aşa ar trebui să stea lucrurile. Dacă devine agitat sau prea posesiv cu telefonul când este sunat sau primeşte SMS-uri, ar putea fi un motiv de îngrijorare.
Relaţii: 5 Semne că te înşală

Vorbeşte despre altcineva

Ştii momentul acela când cunoşti o persoană nouă care ţi-a plăcut şi ai vrea să împarţi lumii întregi vestea? Dacă începe să îţi povestească tot mai des despre o nouă femeie în viaţa lui, este cazul să-ţi pui semne de întrebare.

Acum este, acum nu-i

Şi-a făcut un obicei în a se face dispărut pentru perioade de timp în care tu nu poţi da de el şi începi să te întrebi ce se întâmplă… te-ar putea înşela. Un semn în plus ar fi că zilele în care dispare încep să se repete – şi tu tot nu ştii unde se duce.

Minte des

Când îl prinzi cu minciuna, încrederea în el începe să scadă, însă nu trebuie să-i reproşezi acest lucru, cu cel mai sănătos lucru este să-l ierţi, dar nu uita. Dacă va continua totuşi să mintă, mai bine fugi mâncând pământul din relaţie, până nu te păcăleşte din nou şi poate ajunge chiar la înşelat.
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter