Alexandra Stan a fost înșelată de Dorian Popa. Artistul a fost primul ei iubit

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Alexandra Stan (31 de ani) a vorbit despre artistul și actorul Dorian Popa (32 de ani), primul ei iubit. Alexandra și Dorian au format un cuplu timp de aproximativ o lună în timpul liceului.

Alexandra Stan a fost înșelată de Dorian Popa. Artistul a fost primul ei iubit

„Eu îl apreciez foarte mult și îl admir foarte mult pe Dorian. E un om super asumat și foarte inteligent. (…) Dorian era talentat de mic. (…) Mă bucur că a ajuns acolo unde și-a dorit. (…) A fost primul meu iubit, într-adevăr. Chiar m-a înșelat cu o fată de la noi din Constanța, care avea super mulți bani.

Părinții ei aveau foarte mulți bani. M-a înșelat cu ea, l-am prins cu ea. Da, era pe interes. Chiar a fost pe interes, dar el nu mai recunoaște chestia asta. Bine, probabil că și mie îmi plăcea de altcineva, dacă-mi aduc bine aminte. Era un băiat mai mare. (…)

Era super romantic. Nu știu acuma cum mai e. Era și cânta și îmi trimitea mesaje, versuri de melodii. Chiar e un băiat extraordinar. Nu am ce să zic. Eu mă bucur pentru el. Nu mai e genul meu de bărbat. N-aș putea să am o relație cu el. Dar apreciez foarte mult ceea ce face”, a declarat Alexandra în emisiunea TV.

„Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band și Pariu cu viața a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanța. Ne plăcea să ne plimbăm de mână.

Era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher și Beyoncé. El de mic era supertalentat și cânta. Îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult.

Citește și:

Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

Alexandra Stan, noi detalii despre agresiunea ei: „A fost crunt”

Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, mai spunea Alexandra Stan în trecut, pentru Click!. La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Alexandra dezvăluia că ea și fostul ei iubit, Bogdan Drăghici, s-au despărțit.

De ce s-au despărțit artista și fostul iubit

„Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc. Sunt totuși om.

Așa că ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă, pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan în mediul online, după despărțire.

Foto: Captură YouTube; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter