Nicole Cherry a fost înșelată de iubit cu cea mai bună prietenă

De Oana Savin, pe
Nicole Cherry a fost înșelată de iubit cu cea mai bună prietenă a sa, Diana, însă nu pare să se fi lăsat afectată de acest eveniment neplăcut.

După ce s-a aflat că a fost înșelată de Teo, un tânăr antreprenor, Nicole Cherry a dat o serie de declarații în care susține că la această vârstă dragostea nu este atât de importantă.

Dragostea e un bonsul la vârsta asta, dacă e să fie…bine, dacă nu, ducă-se! Tata îmi spune mereu că nu contează dacă se scrie de bine sau de rău, dacă se scrie despre tine înseamnă că eşti cineva, te-ai făcut remarcată”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Nicole Cherry nu se mai ascunde! Cum arată iubitul artistei

„Timpul demonstrează care este adevărul. Pe mine nu mă afectează, contează ce sunt eu ca om. Eu dau cât trebuie oamenilor şi sunt genul de persoană care crede că nu trebuie să spui niciodată, niciodată. Până ne experimentezi tu, nu ştii cum să gestionezi lucrurile pe mai departe”, a mai spus ea.

Totodată, Nicole a precizat că nu lasă pe nimeni să profite de ea.

„Părinții mă suţin, dar îmi şi atrag atenţia. Tata a râs şi nu am dezbătut subiectul, nu m-am simţit rănită, n-am acumulat sentimente profunde. Am învăţat să accept situaţia în sine. Eu nu las ca cineva să profite de mine”, a încheiat tânăra artistă.

Citește și: Ce frumoasă e sora lui Nicole Cherry! Seamănă cu artista?

Se pare că Teo o înșela pe Nicole Cherry chiar sub ochii ei. Acesta le făcea declarații de dragoste celor două fete, în același timp, pe site-urile de socializare. Tânărul nu se sfia să le spună „te iubesc” în văzul lumii, asta până a fost prins.

Diana, care este sau era cea mai bună prietenă a vedetei, a negat relația cu Teo, susținând că sunt doar buni prieteni, însă postările de pe internet tind să o contrazică.

Pe de altă parte, Teo a trecut repede peste despărțirea de Nicole, el postând pe Instagram câteva fotografii cu o nouă cucerire.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter