Relaţii: Cum îţi dai seama dacă sunteţi compatibili sau nu?

De Lumea Femeilor, pe

Se pare că noi suntem mai curioase decât bărbaţii. Citim mai des zodiacul şi suntem mai superstiţioase. Ei sunt mai „cu picioarele pe pământ”.
Tocmai de aceea avem nevoie unii de alţii. Tu cât de compatibilă eşti cu alesul tău?

1 VĂ COMPLETAŢI?

Dacă tu începi o frază, partenerul tău este cel care ar putea să o continue? Dacă ai un lapsus, crezi că el ar nimeri întocmai cuvântul pe care tu nu ţi-l aminteşti? Se întâmplă să vreţi să spuneţi amândoi acelaşi lucru deodată? Felicitări, atunci sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

2 AVEŢI ÎNCREDERE UNUL ÎN CELĂLALT?

Care este primul om căruia i-ai spune un mare secret? Îi ascunzi partenerului tău ceva legat de voi doi, de dorinţele tale sau de viaţa voastră sexuală? Încrederea creează un confort care transformă o simplă relaţie într-o dependenţă. Dacă o ai, eşti o norocoasă!

3 MAI EXISTĂ ATRACŢIE FIZICĂ ÎNTRE VOI?

Când vine de la serviciu, simţi nevoia să îl îmbrăţişezi şi să îl săruţi? Reacţia este reciprocă? Reuşeşte să te mai farmece cu felul lui de-a fi? Dacă tu crezi că eşti perfect satisfăcută atunci când faceţi
dragoste, înseamnă că nu ai ce să mai cauţi în altă parte. Bucură-te de partenerul tău şi lasă-l să se bucure de tine.

4 SUNTEŢI TRUP ŞI SUFLET?

Este mândru de tine şi nu ezită s-o arate? Seducţia intelectuală este la fel de importantă ca atracţia fizică. Mai mult, în timp, atracţia fizică se poate diminua, dar cea de natură intelectuală poate creşte. Dacă viaţa voastră sexuală nu ar mai ocupa un rol important, crezi că aveţi caractere suficient de puternice ca să fiţi, în continuare, fericiţi? În cazul în care răspunsul este afirmativ, bravo, ai trecut testul.

Lipsa compatibilităţii în cuplu este, de multe ori, cauza despărţirilor. “Tu te-ntreabă şi socoate” dacă omul de lângă tine este “partenerul ideal”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter