Răzbunarea unei soții înșelate ar putea să o trimită pe aceasta la închisoare

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 octombrie 2017, 18:12
Monika Fourie (34 ani) este acuzată că a rănit intenționat o tânără, pe Hannah Stokes (24 ani), după ce a aflat că aceasta este amanta soțului ei. Când i-a prins împreună pe aceștia, în căminul conjugal, femeia a aruncat cu apă fierbinte pe amantă, cauzându-i acesteia arsuri grave.

Monika Fourie avea o relație de mai mulți ani, când realitatea a pus-o față în față cu o imagine neplăcută – într-o zi, când a ajuns mai devreme de la serviciu, și-a găsit soțul în brațele unei tinere, chiar la ei în sufragerie.

Foto – Monika Fourie, soția înșelată

Cuprinsă de furie, soția înșelată a încercat apoi să se calmeze și a invitat-o pe amantă în bucătărie, la un ceai, pentru a discuta despre această situație. Când tânăra a vrut să ia ceașca de ceai în mână și-a dat seama că în ea nu era decât apă fierbinte, apă pe care soția înșelată i-a aruncat-o pe față. Ulterior momentului, amanta a ajuns la spital, a fost băgată imediat în sala de operații, din cauza arsurilor grave, iar câteva zile mai târziu a fost supusă și unei intervenții de reconstrucție a timpanului.

Ajunse în sala de judecată, soția înșelată a mărturisit că a reacționat instinctiv, nu și-a premeditat în niciun fel acțiunile și a pledat nevinovată, spunând că dacă tânăra nu intra la ea în casă și nu s-ar fi implicat într-o relație cu soțul ei, incidentul nu s-ar fi întâmplat.

Pe de altă parte, așa cum era de așteptat, amanta spune că femeia și-a calculat foarte bine gesturile și că s-a răzbunat în mod intenționat în această manieră.

Acum judecătorii încearcă să-și dea seama dacă reacția soției înșelate a fost una instinctivă, așa cum susține ea, sau chiar a intenționat să-i facă rău tinerei și a premeditat în vreun fel acest atac.

Vezi și – Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Vezi și – „Am fost amantă și nu regret. Încă îmi e prieten bun

Foto – 123rf
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter