O femeie i-a înscenat înmormântarea iubitului pentru a scăpa de amanta acestuia

De Unica.ro, pe

O femeie care a descoperit că iubitul are o amantă a găsit o modalitate diabolică de a se răzbuna.

Utilizatoarea de TikTok cunoscută sub numele de Thea Loveridge a povestit că după ce a născut , a descoperit că în perioada în care a fost însărcinată partenerul ei de viață o înșela cu o altă femeie. La scurt timp după ce a aflat, Thea a născocit o poveste demnă de un scenariu de film pentru a scăpa de amantă. Femeia a început lansând mesaje cum că iubitul ei “ar fi ajuns la închisoare”. Amanta a încercat să afle ce se întâmplă cu bărbatul, dar Thea i-a trimis un mesaj prin care i-a explicat că acesta a murit. Pentru a face totul cât se poate de credibil, Thea a organizat o înmormântare falsă pentru iubtul ei și i-a trimis amantei poze de la ceremonie.

„Sunt deja trei ani şi încă are impresia că este mort. Ea (n.r. – amanta) postează mici omagii în fiecare an pe pagina sa de Facebook, spune că este iubirea vieţii ei şi că îi pare rău că nu l-a putut salva”, a explicat Thea Loveridge , potrivit publicației Mirror.

Thea a povestit această întâmplare într-un clip video pe care l-a postat pe constul ei de TikTok. Video-ul s-a viralizat pe loc, adunând peste 1.1 milioane de vizualizări și circa 16.000 de comentarii din partea internauților.

 

@thealoveridge##stitch with @colinrea ##fyp ##petty ##pettytiktok ##babydaddy

♬ original sound – user5421253010991

 

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter