O femeie a angajat un detectiv să îi urmărească soțul. Ce a descoperit i-a schimbat viața

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 30 iulie 2018, 18:53
O tânără proaspăt căsătorită a decis să își urmărească soțul după ce a acesta a început să se comporte ciudat. Ce a descoperit i-a schimbat total viața.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, din Iothario, Birmingham, a angajat o firmă de detectivi pentru a-și urmări soțul, în vârstă de 26 de ani.

Agenții de la Carter Harris Group Investigation, au început imediat investigația și au descoperit că bărbatul avea o relație cu o altă femeie, mult mai în vârstă ca el. De fapt, amanta avea 72 de ani, relatează The Mirror.

Nu îmi venea să cred. M-am învinovățit. Nu puteam să înțeleg ce auzeam și vedeam”, a declarat tânăra înșelată, care a ales să îi să spune Lindsay întrucât nu a vrut să își dezvăluie numele adevărat, după ce a văzut o filmare cu soțul ei și amanta sa la un hotel.

Citește și: O tânără a renunțat la carieră pentru a deveni o casnică din anii 1950

Când am văzut filmulețul și am văzut cine era femeia… Păi, a fost o ceață totală de neîncredere. Această femeie în vârstă ar fi trebuit să știe mai bine”, a spus tânăra britanică.

Fata a apelat la agenția de detectivi după ce comportamentul soțului ei s-a schimbat, deși erau căsătoriți de doar un an.

Dintr-o dată a devenit distant. Nu nmai stătea pe acasă. Existau mici conversații și el a început să dispară. Spunea că trebuie să lucreze până târziu și să călătorească în interes de serviciu”, a explicat Lindsay.

Dar ceea ce au descoperit detectivii a dat-o complet peste cap.

Partenerul tinerei era un vizitator frecvent al site-urilor de întâlniri pentru femei în vârstă.

Au descoperit că era înregistrat pe mai multe site-uri de întâlniri. Ceea ce mi s-a raportat nu părea să semene cu bărbatul pe care îl știam și iubeam”, a povestit ea.

Citește și: Un polițist a fugit contracronometru pentru a salva un om care ar fi încercat să se sinucidă VIDEO

Detectivii au descoperit că bărbatul se întâlnea cu femeia în vârstă la un hotel ce se afla la 95 kilometri distanță de casă.

Infidelitatea a fost confirmată a doua zi, însă Lindsay nu a depus actele de divorț.

Este un moment dificil, dar poate fi grozav să scap de o persoană atât de toxică”, a subliniat tânăra.

S-a dovedit că amanta în vârstă de 72 de ani, era mamă a doi copii și avea patru nepoți.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter