Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, în conflict cu Antonia. Cui i-a făcut tânăra avansuri

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:22

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a confirmat pentru Fanatik.ro că el și Anamaria Prodan (48 de ani) vor divorța. „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”, a declarat Laurențiu Reghecampf inițial.

Ulterior, pentru Playsport.ro, Laurențiu a rectificat: „Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”.

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, în conflict cu Antonia

Deși se speculează că ar avea o amantă, antrenorul nu a mai făcut nicio altă declarație până la acest moment. Potrivit presei din România, amanta sportivului ar fi o tânără numită Florentina Raiciu. Modelul a pozat în trecut în revista Playboy și a fost o vreme asistentă TV la Antena Stars. Anamaria neagă vehement speculațiile că Florentina ar fi amanta soțului ei.

Deși spune despre Laurențiu că este „soarele familiei” și „bărbatul ideal”, antrenorul nu a clarificat, până la acest moment, nimic din ceea ce a apărut despre relația și familia lui în presă. Cât despre Florentina, Impact.ro spune că tânăra a mai fost surprinsă în trecut în preajma fostului soț al Cristinei Spătar, dar și în preajma solistului Alex Velea.

Mai mult decât atât, Impact.ro susține că Florentina ar fi intrat în conflict cu Antonia din cauza avansurilor pe care i le-a făcut artistului. Alex și Antonia formează un cuplu de 8 ani și jumătate. Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, iar artista mai are o fiică, Maya, din primul mariaj.

Citește și:

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Ce videoclip a postat pe Instagram

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu și Anamaria s-au căsătorit în luna iunie a anului 2008. Deși se cunoșteau încă din copilărie și mai formaseră un cuplu în trecut, Anamaria și Laurențiu au redevenit un cuplu în anul 2008, după ce amândoi au divorțat de foștii lor parteneri de viață.

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, impresara are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Din 1994 până în 2008, Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Din mariajul cu aceasta, antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani). Luca, Mariana și actualul ei partener de viață locuiesc acum în Germania. Împreună, Laurențiu și Anamaria au un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 12 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter