Poziţiile sexuale cu care atingi orgasmul vaginal şi clitoridian în acelaşi timp

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:30

Orgasm… şi deja mintea ţi-o ia razna la partide de sex satisfăcătoare şi poziţii sexuale intense, în acelaşi timp relaxante. Orgasm vaginal sau clitoridian?

Câte unul, pe rând sau… amândouă în acelaşi timp. E posibil într-o singură partidă de sex? Se pare că da, dacă faci sex în poziţiile sexuale potrivite.

Încearcă 4 poziţii sexuale cu care atingi orgasmul vaginal şi clitoridian!

Două orgasme în acelaşi timp?

Chiar aşa. Cum e posibil să obţii cu o singură poziţie sexuală două orgasme atât de dorite? Mai ales orgasmul vaginal, la care se ajunge mai greu decât la cel clitoridian. Secretul constă în două stimulări diferite (penetrare şi stimularea clitorisului) în acelaşi timp aşa că tu ajungi fie mai întâi la orgasm clitoridian şi apoi vaginal (sau invers), fie la ambele în acelaşi timp. Dacă se întâmplă aşa, o să confunzi senzaţiile şi de fapt, o să simţi toată zona intimă inundată de senzaţia specifică – tensiune apoi relaxare.

Cum iti dai seama ca ai orgasm vaginal? Zona pelvină şi vaginul se contractă tot mai tare, respiri rapid, simţi căldură în zona vaginală şi apoi în tot corpul.

Cum îţi dai seama că ai orgasm clitoridian? Este mai scurt (de la câteva secunde la câteva minute), dar mai intens decât orgasmul vaginal. Pentru orgasm clitoridian, clitorisul trebuie excitat şi lubrifiat, iar cele mai potrivite metode sunt sexul oral, jucăriile sexuale şi stimularea manuală plus lubrifianţi.

Poziţiile sexuale pentru orgasm vaginal şi clitoridian

Poziţia Acrobatei

El stă întins pe spate cu faţa în sus, tu te aşezi deasupra cu spatele la el ca şi cum ai iniţia poziţia Femeia deasupra, apoi te întinzi pe el cu faţa în sus, astfel că staţi cu feţele aproape lipite. Din poziţia asta penetrarea nu e profundă şi asta e destul de bine pentru că penetrarea este exact atât cât să-ţi stimuleze punctul G, la intrarea în vagin. Poziţia este perfectă pentru stimularea clitorisului. Pentru un plus de tensiune “în zonă”, ia-i palma şi apas-o pe muntele venus (zona pubiană).

Poziţia Impactului

Este o poziţie sexuală pe care s-o încercaţi pe marginea patului. Tu stai întinsă cu bazinul la margine, el se aşează în genunchi pe podea şi îţi ridică picioarele pe umeri. Ca să schimbaţi ritmul, te ţine de coapse şi îţi mişti bazinul cum îţi place, de sus în jos sau cu mişcări circulare. Penetrare vaginală există, stimulare clitoridiană din plin, contact vizual direct de asemenea.

Poziţia Dansului

Amândoi staţi pe marginea patului/fotoliului/canapelei. Tu te aşezi în poala lui cu picioarele lipite sau puţin desfăcute. Dacă staţi pe ceva fără spătar, el se sprijină în palme. Poţi întârzia orgasmul dacă schimbi ritmul şi unghiul de penetrare. Cum apare orgasmul vaginal este lesne de înţeles (indiciu: penetrare profundă), cel clitoridian este la fel de uşor de explicat (el are mâinile libere).

Poziţia Arcul

Te întinzi pe spate cu faţa în sus, te sprijini pe umeri şi ridici bazinul, cu picioarele depărtate. Partenerul stă în genunchi între picioarele tale şi te penetrează. Pentru un plus de confort, pune-ţi sub gât o pernă moale. Dacă vreţi să variaţi, lasă-l să-ţi suţină picioarele dar, nu o să mai poată să-ţi stimuleze clitorisul. Sau, încercaţti o altă variaţie – cu o mână îţi ţin un picior, cu cealaltă se ocupă de clitoris.

Care ţi se pare cea mai bună poziţie?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter