10 metode care te vor ajuta să ai un orgasm mai intens

De Mia, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:49

Există orgasm şi există momentul ăla în care ai impresia că ai ajuns pe nori. Dacă ţinteşti spre momentul din urmă, nu îl vei atinge cu uşurinţă, însă sunt câteva metode care ţi-ar putea fi de ajutor. Şi sunt dovedite ştiinţific.
Creşte-ţi nivelul de oxitocină! Oxitocina sau „horomonul iubirii” ar putea fi cheia spre un orgasm mai intens, potrivit unui studiu recent. Cercetătorii au constatat că cuplurile care au primit oxitocină în spray-urile nazale aveau orgasme mai intense decât cei care primeau placebo. Cum sunt puţine şanse să ai în dulapul cu medicamente un spray cu oxitocină, creşte-ţi nivelul de hormoni prin îmbrăţişări sau gesturi pline de iubire. Viaţa ta sexuală se va îmbunătăţi considerabil!

Acordă atenţie preludiului

Nu te-ai băga în cursă fără încălzire, nu? Regula este valabilă şi în dormitor. Preludiul chiar poate face diferenţa. Un studiu al cercetătorilor americani a scos la iveală faptul că femeile care erau stimulate cu mâna, înaintea actului sexual, aveau cu 18% mai multe şanse să ajungă la orgasm, în timp ce sexul oral creştea probabilitatea unui final fericit cu 9%.

Foloseşte lubrifiant

Lubrifiantul este mai degrabă o necesitate, decât o nevoie. Într-un sondaj, 50% dintre oameni au declarat că ajung la orgasm mai repede, când îl folosesc.

Joacă-te singură!

Şansele de a te simţi bine cu partenerul cresc, odată ce ştii ce îţi place. Descoperă-te şi vei vedea că vei ajunge acolo mai repede.

Întârzie orgasmul

Ai auzit şi tu că lucrurile bune li se întâmplă celor care aşteaptă. Cercetări recente au arătat că, atunci când eşti aproape de orgasm şi te opreşti, te pregăteşti pentru un orgasm mai intens. Opreşte-te de câteva ori, până când nu te mai poţi abţine. Va merita aşteptarea!

Concentrează-te şi pe exterior

Unul dintre motivele pentru care femeile nu au orgasm în timpul sexului este că partenerul lor nu acordă suficientă atenţie clitorisului.

Ia jucăria potrivită

Uneori, cel mai tare orgasm este doar la câteva baterii distanţă.

Ai grijă ce mănânci

Anumite alimente, precum ovăz şi piersici, îţi cresc libidoul şi intensifică orgasmul.

Fă exerciţii!

Nu uita de exerciţiile Kegel! Cercetătorii susţin că un vagin cu muşchi puternici are mai multe şanse să ajungă la orgasm. Le poţi face oriunde!

Păstrează-te în formă

Un corp perfect tonifiat nu îţi va da doar încredere în tine, ci îţi va îmbunătăţi viaţa sexuală.
Foto Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter