Metode ciudate de a atinge orgasmul

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Majoritatea femeilor au nevoie de stimulare clitoridiană sau vaginală pentru a atinge punctul culminant. Există, însă şi excepţii, care de care mai bizare. Vezi câteva metode ciudate de a atinge orgasmul.

Spălatul pe dinţi duce la orgasm?

O femeie a trăit şocul vieţii ei în urmă cu câţiva ani. Femeia suferea de o formă ciudată de epilepsie, cauzată de o operaţie de histerectomie greşită. După ce, la vârsta de 22 de ani, femeia din Taiwan şi-a scos uterul din cauza unor probleme medicale, ea nu a putut să aibă orgasm deloc.
Doi ani mai târziu, femeia se spăla pe dinţi şi brusc, pământul a început să se clatine. Se pare că problemele neurologice cauzate de operaţia greşită au devenit un tip de epilepsie ciudată, care dădea crize numai când se spăla pe dinţi. Partea proastă era că după fiecare orgasm indus de spălatul pe dinţi, femeia îşi pierdea cunoştinţa pentru 2-3 minute, exact ca în cazul unei crize de epilepsie clasică.

Tunderea părului provoacă plăceri nebănuite

Simţi o plăcere teribilă atunci când cineva se joacă cu părul tău? Ai impresia că te gâdili ciudat când te duci la coafor? Ei bine există un nume pentru această „afecţiune” neurologică ciudată: Răspuns autonom meridian senzorial.
În lume există chiar persoane care au orgasm ori de câte ori li se atinge scalpul, când merg la frizer, când se caută de păduchi, sau când se piaptănă dimineaţa.
În alte cazuri, reacţia bizară este cauzată de anumite fantezii, cum ar fi îmbrăcarea de costume cu peruci, urmărirea de videoclipuri Youtube cu oameni costumaţi, sau chiar aplicarea de machiaj pe faţă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter