Factorul surpriză care te duce mai aproape de orgasm

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:57

Cele mai multe femei cred că dragostea este ingredientul cheie pentru un sex de calitate, iar cercetătorii le dau dreptate. Află ce spune știința despre legătura dintre dragoste și sex.

Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Penn State Abington, femeile cred că dragostea face sexul mai bun.  Specialiștii au chestionat 95 de reprezentante ale sexului frumos, cu vârste cuprinse între 20 și 68 de ani, iar 78% dintre ele au spus că atunci când se simt iubite, simt mai multă plăcere, se simt dezinhibate și libere să își pună în practică fanteziile. În plus, ajung mai repede la orgasm.
Coordonatorul studiului a fost dr. Beth Montemurro, care a dezvăluit că, în pat, femeile au nevoie de dragoste, pentru a avea încredere în partener și a se simți confortabil.

Când fac sex cu iubitul lor, ele nu se simt rușinate sau vinovate, mai spun specialiștii.
Dragostea nu oferă doar beneficii emoționale, ci amplifică și plăcerea fizică. Montemuro susține că această situație se datorează societății și canalelor media, care transmit, în continuare, mesajul că femeile trebuie să iubească, pentru a face sex. În plus, filmele și serialele pun, în continuare, în lumină negativă femeile care fac sex doar pentru distracție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter