Un orgasm a lăsat o femeie paralizată. Cum i-a schimbat viața o noapte de amor

De Claudia Grigore, pe
Lucinda Allen a avut o hemoragie intracraniană imediat după ce a avut un orgasm, acum a rămas paralizată și folosește un scaun cu rotile pentru a se deplasa

.

Lucinda, o femeie de 38 de ani din Marea Britanie era însărcinată în 26 săptămâni cu fiica ei (care acum are 4 ani) în 2012.

Sarcina ei a fost una cu probleme, Lucinda a făcut diabet gestațional ce i-a afectat și tensiunea.

Într-o zi de în august 2012, Lucinda s-a culcat cu soțul ei. După ce a avut orgasm, femeia a simțit o durere ascuțită de cap, chiar deasupra ochiului drept. Acest tip de durere era destul de comun pentru ea, suferea de dureri de cap după ce avea orgasm de câțiva ani. Durerea era puternică de obicei, dar trecea repede.

De data asta, durerea nu a încetat, lăsând-o pe Lucinda în pat plângând în agonie. Soțul ei, Tony a chemat ambulanța.

Ajunsă la spital, Lucinda și-a dat seama că nu mai putea să vorbească. Medicii și-au dat seama de gravitatea situației și i-au indus femeii coma. La scurt timp, Lucinda a fost operată pe creier pentru a reduce presiunea din cutia craniană. O echipă de medici specializați a stat în așteptare în caz că Lucinda va avea nevoie de o operație de cezariană de urgență.

Din fericire, operația a decurs bine și la șase zile, Lucinda a fost trezită din comă. Perioada de recuperare a fost lungă și dificilă, femeia chiar ajungând să aibă gânduri suicidale.

Lucinda a suferit un atac cerebral major urmat de patru mai mici. La trei luni de la intervenția chirurgicală, femeia a adus-o pe lume pe fetița ei, Marri Alice, o fetiță sănătoasă.

Din păcate, Lucinda a ajuns să fie paralizată pe partea stângă a corpului și acum folosește un scaun cu rotile pentru a se putea deplasa.

Sursa foto 123rf

Citește și Poze inedite: E paralizată de 16 ani, dar face scufundări

Citește și Paralizată de la o muşcătură pe gât

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter