5 lucruri ciudate pe care le face după ce termină

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:48

Majoritatea bărbaţilor se întorc pe partea cealaltă, sau se duc să facă un duş. Alţii, însă, fac tot felul de lucruri ciudate şi amuzante. Vezi 5 lucruri ciudate pe care le face după ce termină.

Tremură şi se scutură

Unii bărbaţi au reacţii foarte bizare după orgasm. De exemplu, corpul lui se scutură şi tremură de zici că are o criză de epilepsie? Nu este atât de ciudat şi necomun pe cum sună. Dacă ai făcut ce trebuie, dacă a fost foarte excitat mai mult timp, dacă era obosit, corpul lui va reacţiona violent la descătuşarea finală şi muşchii i se vor contracta de la tensiune. Nu te speria decât dacă se albăstreşte şi nu mai respiră.

Râde / Plânge

Tensiunea acumulată după un preludiu lung sau o partidă foarte sălbatică îi poate declanşa şi alte reacţii ciudate. Deşi astfel de manifestări zgomotoase sunt menţionate de obicei în cazul femeilor, există multe cazuri de bărbaţi care eliberează toate sentimentele acumulate deodată, cu lacrimi şi tot tacâmul.

Verifică profilul de Facebook pe telefon

Dacă v-aţi cunoscut pe Facebook sau pe alte reţele sociale, s-ar putea să nu te surprindă atât de tare. În ziua de azi, multă lume se pare că suferă de aşa zisa dependenţă de social media. Cu alte cuvinte, iubitul tău nu se poate relaxa calumea dacă nu mai dă un scroll down din când în când. Dar chiar imediat după sex?!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter