Poziţii sexuale în funcţie de siluetă

De Raluca Cristea, pe

Diferenţa de înălţime sau greutate este o problemă a multor cupluri. Şi pentru ca sexul să nu fie şi el o problemă, trebuie să încerci poziţiile sexuale potrivite.

Fiecare partidă de sex riscă să devină o problemă din cauza siluetei unuia dintre voi, atunci când nu ştiţi ce poziţie să încercaţi ca să vă simţiţi confortabil şi să aveţi şi un unghi de penetrare foarte bun. Mai jos ai câte o poziţie sexuală pentru fiecare situaţie în parte!

Dacă amândoi sunteţi plinuţi

Tu te aşezi pe spate, partenerul îngenunchează în faţa ta şi îţi ridică picioarele pe umerii lui. Aşa aveţi amândoi libertate de mişcare şi nu vă incomodează greutatea unuia peste celălalt, aşa cum este posibil în poziţia Misionarul.

Dacă tu eşti puţin mai plinuţă decât el

Tu te întinzi, dar pe o parte şi ridici piciorul de sus cât mai aproape de piept. Partenerul se aşează între picioarele tale, cu picioarele de-o parte şi de alta a piciorului tău întins şi cu bazinul ridicat. Practic, te penetrează din spate, puţin într-o parte. Tot el impune ritmul, sprijinindu-se în piciorul tău ridicat.

Dacă este mai înalt decât tine

Cea mai bună poziţie pentru voi este când tu te aşezi pe o parte şi el se aşează la fel în spatele tău, exact ca în poziţia sexuală Linguriţa. Tu poţi să îi mângâi zona intimă, el îţi poate mângâia sânii şi clitorisul, indiferent de înălţimea pe care o aveţi. Pentru un unghi de penetrare şi mai adânc, în continuare întinşi pe pat, tu te apleci în faţă şi el se lasă puţin pe spate, parcă aţi forma litera Y.

Dacă eşti mai înaltă decât el

Te aşezi pe o parte şi ridici piciorul, transformându-te într-o literă Y. Te sprijini stând într-o mână, iar partenerul se aşează în faţa ta. Îţi ţine piciorul ridicat pe umărul lui şi te penetrează dintr-o parte.

Dacă ai sânii voluptuoşi

Cele mai bune poziţii pentru femeile cu sânii mari sunt cele în care stau deasupra, pentru că au dublu efect: partenerul poate mângâia sânii care îşi păstrează forma rotundă, naturală şi amândoi vă bucuraţi de un unghi de penetrare adânc, pe care tu îl controlezi. Tot tu controlezi şi intensitatea ritmului.

Dacă ai sânii mici

La fel ca şi în cazul unei femei cu sânii mari, pentru tine există anumite poziţii sexuale care te avantajează. Este vorba de orice poziţie cu penetrare de la spate, de genul Doggystyle, sau poziţii în care tu stai într-o parte ca în poziţia Linguriţa. Poziţia Misionarul, de exemplu, nu te avantajează.


Bineînţeles, nicio poziţie sexuală nu vă este interzisă. Din contră, este mai mult decât bine să diversificaţi. Poziţiile de mai sus sunt doar cele mai potrivite.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter