Poziţii de sex cu penetrare adâncă. Vezi cum să eviţi durerea!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:33

Anumite poziţii de sex favorizează o penetrare mai adâncă, ceea ce nu e întotdeauna bine. Află totul despre mărimea vaginului, poziţiile cu penetrare adâncă şi ce poţi face pentru a preveni durerile.

Mărimea vaginului contează

E adevărat că vaginul este un organ foarte elastic, dar aşa cum există bărbaţi cu penis mic şi bărbaţi cu penis mare, si femeile pot avea vaginul mai scurt sau mai lung, mai îngust sau mai larg. Aceste lucuri depinde de factor genetici, de vârstă şi numărul naşterilor.
Dacă vaginul tău este mai scurt şi îngust penetrarea adâncă favorizată de anumite poziţii poate să îţi provoace dureri, mai ales dacă nu eşti suficient excitată.

Ce poziţii permit penetrarea adâncă

Poziţia pe care ar trebui să o evitaţi dacă el are penisul prea mare este cea “pe la spate”. Din cauza unghiului şi a apropierii între corpurile voastre, penetrarea este foarte adâncă şi pot apărea imediat durerile, mai ales dacă el preferă sexul mai sălbatic, cu mişcări bruşte şi puternice.
A doua pe lista de evitat este acea poziţie a misionarului modificată, în care tu ţii picioarele pe umerii lui – de asemenea se crează un unghi în care mişcările prea bruşte pot fi dureroase.
Vezi şi poziţii de sex în care orice penis pare mare!

Cum să previi durerile în poziţii cu penetrare adâncă

Dacă vă plac în mod special aceste poziţii, nu este neapărată nevoie să renunţaţi la ele. Puteţi face experimente cu diverse tipuri de mişcări, diverse intensităţi până găsiţi ceva confortabil pentru tine.
De asemenea te ajută un preludiu lung care să te excite cu adevărat.
Atunci când vă grăbiţi şi nu eşti complet excitată, vaginul este încordat, îngust şi, bineînţeles, uscat, ceea ce contribuie la senzaţia de durere. Pe lângă săruturi, mângăieri şi şoapte sexy, preludiul poate conţine o partidă scurtă de sex oral sau stimularea manuală a clitorisului – nimic nu te excită mai tare decât atingerile în această zonă!
Iar dacă preludiul nu este de ajuns sau din alte motive nu ai vaginul suficient de umed, vă puteţi baza pe un lubrifiant, care contribuie la o penetrare confortabilă pentru amândoi.

Poziţii cu penetrare superficială

În cazurile extreme, când nici preludiul, nici lubrifiantul şi nici mişcările blânde nu te ajută să scapi de durere, nu vă rămâne decât să va rezumaţi la poziţiile cu penetrare foarte superficială, cum este poziţia misionarul clasică sau “linguriţa” – întinşi pe o parte, el te penetrează din spate.
Vezi şi câteva mituri despre penetrarea vaginală!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter