Horoscopul amazonian: Vezi ce zodie eşti şi ce zeu te apără de rele

De Diana Zagrean, pe

Brazilia este un tărâm al pasiunii, exotică, pe alocuri misterioasă şi foarte condimentată. Amazonul este acea pădure ecuatorială care a fascinat dintotdeauna lumea cu triburile sale izolate, plantele de leac nemaiîntâlnite şi fauna foarte specială. Pe aceste meleaguri de basm a apărut un tip de horoscop orientat după zeitatea care te guvernează, numit zodiacul amazonian. Află ce zodie eşti şi cum faci sex în funcţie de zodiacul amazonian.
Amazonienii sunt oameni dn triburi diferite, care nu au foarte multe în comun în afară de apă, mlaştini, delfinii roz şi aversiunea pentru lumea civilizată, care le distruge tradiţiile.
În ciuda faptului că sunt diferiţi, oamenii din aceste triburi au organizat zodiacul după 12 zeităţi comune.
Iată care sunt cele 12 zodii ale horoscopului amazonian, în funcţie de zeitatea care te guvernează şi ce viitor sexual îţi prevăd ele.

Mani (ianuarie)

Cei născuţi sub protecţia zeiţei Mani (pronunţat cu accent pe i) au parte de binecuvântarea unei amerindience foarte albe la faţă şi frumoase. Numele zeiţei Mani are legătură cu maniocul, o rădăcină din care se face făină pe Amazon. În 2013, Mani le aduce celor născuţi sub protecţia ei o viaţă sexuală activă şi chiar un copil, deoarece este o zeiţă a recoltelor.

Caipora (februarie)

Aceste spirite ale junglei amazoniene obişnuiesc să trăiască toată ziua în frunzişul arborilor înalţi şi numai noaptea coboară să-i sperie pe oamenii pierduţi prin junglă sau pe oricine nu are somn. Cei născuţi în luna februarie sunt protejaţi anul acesta de spirite rele şi de aceea au noroc în dragoste şi multă sănătate.

Iemanja (martie)

Iemanja (cu accent pe ultimul a) este un fel de zeiţă-mamă a mărilor şi apelor sărate. Ea binecuvântează îndrăgostiţii, mâncarea bine făcută, pescarii şi cuplurile care vor să se căsătorească pe malul mării. Deşi este o sirenă, Iemanja are mai degrabă vocaţie de mamă-protectoare. În 2013, cei născuţi sub protecţia lui Iemanja vor fi feriţi de boli şi vor avea parte de dragoste curată, la lumina lumânărilor.

Boitata (aprilie)

Boitata (cu accent pe ultimul a) este un zeu-şarpe simbol al Amazonului. Forma acestei zeităţi este de şarpe uriaş, cu coarne de taur şi ochi de foc, care împietresc pe oricine se uită în ei (ca Medusa din mitologia greacă).Cei născuţi sub semnul şarpelui de foc sunt oameni aprigi, iuţi la mânie care nu lasă pe nimeni să le spună ce să facă. În 2013, cei născuţi în luna aprilie vor avea parte de sex sălbatic, aproape violent cu parteneri nestatornici.
Citeşte şi Horoscopul ţigănesc: Vezi ce zodie eşti şi cum îţi va fi norocul în 2013!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter