Horoscop: Ce poziţii trebuie să încerci pe plajă vara asta, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Sezonul estival s-a deschis pe 1 mai cu zile însorite, intoxicaţii alimentare şi multă distracţie, mai ales la mare. Iată ce poziţii trebuie să încerci pe plajă vara asta, în funcţie de zodie, pentru un concediu perfect.
Berbec
Eşti destul de pasională să încerci ceva nou. Dacă nu ai avut curaj până acum să faci sex pe plajă, vara asta este momentul prielnic. Planetele te încurajează să obţii un orgasm zguduitor pe nisipul fin, aşa că nu te inhiba şi dă frâu liber adrenalinei. Vezi doar să nu fie copii prin zonă sau poliţia. Poziţie de încercat la vară: sex în apa mării.
Taur
Dacă tot anul ai fost cuminte, vara asta nu ai nicio scuză să nu te simţi minunat alături de partenerul tău. Preia iniţiativa şi propune-i ceva îndrăzneţ, indiferent dacă este vorba de sex anal sau de o noapte pasională de dragoste în …cort. Poziţie de încercat la vară: sex anal.
Gemeni
Tu nu eşti timidă, aşa că vara asta o să-ţi cam faci de cap. Trebuie să ai grijă doar la detalii, cum ar fi să nu fii prinsă, să nu afle soţul. Glumesc. Dacă ai de gând să ai un orgasm ca în filme, ia-ţi iubitul într-un loc plin de lume şi distracţie şi încercaţi ceva cu adrenalină, cum ar fi în club. Poziţie de încercat la vară: sex în baia clubului, pe perete.
Rac
Vara lui 2013 te transformă dintr-o domnişorică emotivă, dornică de romantism, într-o adevărată fiară în aşternuturi. Ai grjă să te protejezi şi să nu îţi înşeli partenerul de la excesul de entuziasm şi adrenalină. În rest, simte-te liberă să experimentezi lucruri noi şi, de ce nu, oameni noi. Poziţie de încercat la vară: doggy style.
Citeşte şi Horoscop: Va accepta să-ţi facă sex oral? Vezi ce spune zodia lui!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter