3 poziţii de sex pentru partide mai lungi şi orgasm garantat

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:23

Se ştie că femeile ajung la orgasm mai greu decât bărbaţii şi că deseori ei nu reuşesc să „reziste” atât cât e nevoie pentru a le oferi un orgasm partenerelor. Iată ce poziţii rezolvă această problemă.
Cu puţină imaginaţie poţi găsi şi altele, dar noi îţi prezentăm poziţii care prelungesc partida de sex, astfel încât să ai orgasm şi tu, nu doar el.

Bărbatul în genunchi

El stă în genunchi lângă pat, iar tu te aşezi exact pe margine şi te întinzi pe spate. Va trebui să te penetreze mai întâi cu mişcari uşoare, grăbind ritmul pe parcurs, iar abdomentul lui trebuie să fie relaxat complet. Este o poziţie bună pentru un act sexual mai lung pentru că bărbatul stă în poziţie verticală şi sângele curge mai încet în organul genital, care este mai puţin stimulat. Astfel excitaţia lui este sub control şi poate rezista mai mult.
Pentru o penetrare mai eficientă, care să stimuleze punctul G, pune-ţi o pernă sub şolduri pentru a-ţi ridica puţin fundul. De asemenea, el îşi poate folosi mâinile pentru a-ţi atinge tot corpul şi mai ales clitorisul.

Femeia deasupra

Când el stă deasupra, cu braţele şi picioarele încordate, totul se termină mai repede pentru că organismul lui caută să elibere tensiunea din muşchi inclusiv prin orgasm. Aşa că diseară treci tu deasupra, lăsându-l pe el să se relaxeze. Când simte că se apropie de orgasm, trebuie sp facă un efort conştient de a-şi relaxa muşchii. Poziţia este bună şi pentru tine, căci ai controlul asupra mişcărilor şi poţi ajunge mai repede la orgasm.

Pe la spate

Si această poziţie îl ajută să reziste mai mult pentru că stă la verticală şi nici nu trebuie să-şi încordeze prea mulţi muşchi. În plus, poate controla viteza şi adâncimea penetrării, astfel încât penisul lui sp nu fie prea tare stimulat.

Poziţii de evitat dacă vrei partide de sex lungi

Poziţia misionarului nu este deloc potrivită pentru că permite circulaţia sângelui către penis, care va fi astfel mai uşor de excitat, dar şi pentru că el foloseşte o mulţime de muşchi, această tensiune fiind rapid eliberată prin orgasm.
Poziţia linguriţă este de asemenea contraindicată bărbaţilor care ejaculează repede pentru că femeia ţine picioarele apropiate, deci vaginul ei pare mai strâmt, ceea ce stimulează excesiv penisul.
Vezi şi poziţii incitante în funcţie de forma penisului!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter