4 poziţii sexuale pentru masturbare reciprocă

De Raluca Cristea, pe

Ce poate fi mai bine decât să primeşti ceea ce oferi şi invers? Iar dacă vorbim despre sex, cu siguranţă schimbul de plăcere trebuie să fie egal. Masturbarea reciprocă este…
…o modalitate placută şi inedită de a primi şi oferi sex în acelaşi timp.

Află care sunt cele mai bune poziţii pentru masturbare reciprocă!

69 pe o parte

Puteţi practica pozitia „69 pe o parte” dacă din poziţia ,”69″ pur şi simplu vă întoarceţi pe o parte, astfel că amândoi staţi faţă în faţă. Multor cupluri li se pare că această variantă este mult mai placută, deoarece nu apare senzaţia de disconfort şi tensiune în zona gâtului şi capului. Iar dacă patul vă permite, vă întoarceţi încă o dată şi iniţiaţi poziţia de mai jos, „69 inversat”.

69 inversat

În poziţia „69 inversat” tu stai întinsă pe spate cu picioarele desfăcute, iar partenerul se aşează deasupra ta. Pur şi simplu, schimbaţi locul de deasupra cu cel de dedesubt şi invers, faţă de clasica poziţie „69”. Partenerul trebuie sa aibă grijă cum se aşează, astfel încât poziţia lui să nu îţi provoace disconfort. De asemenea, pentru a evita o situaţie neplăcută, ritmul şi unghiul de penetrare trebuie să fie unul mediu.

Cunnilingus pentru tine şi stimulare manuală pentru el

Pentru un astfel de „tratament reciproc”, aveţi nevoie de poziţia „cifra 1”, numită astfel nu neapărat pentru că ar fi cea mai buna, ci pentru că, dacă vă poziţionaţi cum trebuie, din lateral veţi forma cifra 1. Tu te aşezi cu omoplaţii pe marginea patului sau a canapelei, de preferat cu o pernă mică şi moale sub gât, şi faci podul de jos (ridici bazinul). Partenerul te cuprinde de şolduri, iar tu îţi încrucişezi picioarele după gâtul lui şi le sprijini pe umeri. Partenerul îţi oferă sex oral, iar tu îi oferi stimulare manuală.

Deepthroat pentru el şi stimulare manuală pentru tine

Dacă vrei să îl răsplăteşti pentru „tratamentul” de mai sus, inversaţi rolurile şi încercaţi poziţia „extazul lui adam”. În această poziţie, tu te întinzi pe pat cu capul spre marginea patului, iar partenerul se aşează cu zona intimă deasupra capului tău, flexând uşor picioarele, pentru a iniţia o poziţie de deepthroat. În acelaşi timp, îţi poate stimula zona intimă, iar dacă vrei să faci o mică pauză, el se poate opri sau poate încetini ritmul şi poate iniţia o mică partidă de cunnilingus, un „69” la marginea patului.

Ţi-ar plăcea şi ţie să încerci aceste poziţii? Îţi place să primeşti sau să oferi sex oral?


Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter