5 mituri ORIBILE despre sex pe care să NU le crezi

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:49

Se spun multe pe lumea asta despre sex şi viaţa intimă a altora. Iată 5 mituri ORIBILE despre sex pe care să NU le crezi. Nu te lăsa păcălită.

1. Trebuie să faci sex în fiecare noapte cu soţul tău ca să ai un mariaj fericit

Este un mit periculos, care le face pe multe femei nefericite şi stresate fără rost. Doar pentru că nu o ţineţi într-un maraton sexual de când v-aţi căsătorit, nu înseamnă că v-aţi plictisit unuld e altul, sau că pasiunea nu mai există.
Atâta timp cât cel puţin unul din voi nu are chef este normal să o lăsaţi pe altă dată. În fond, mariajul nu înseamnă doar sex cu aceeaşi persoană.

2. Nu te vrea nimeni păroasă

Mitul conform căruia bărbaţii refuză o femeie neepilată „acolo jos” este atât, doar un mit. De fapt, mulţi bărbaţi chiar se plâng că iubitele sau soţiile lor renunţă tot mai des la părul pubian, care le defineşte ca femei şi le diferenţiază de copile nevinovate.
Un bărbat care nu te vrea pentru că laşi nişte păr să crească în zona pubiană nu te merită. Sunt puţini, oricum.

3. Trebuie să faci sex oral, măcar din când în când

Nu există astfel de reguli în sex, care să te oblige să faci ceva. Eşti propriul tău stăpân şi faci ce vrei şi numai ce ai chef în pat. Dacă un bărbat te trage la răspundere pentru că eşti la ciclu şi are nevoi, sau dacă îţi explică că alte femei o fac, poţi să-l trimiţi la alte femei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter