3 poveşti amuzante de la prima întâlnire

De Adina Radu, pe

Prima întâlnire poate fi plină de emoţii, dar mai grav e când devine jenantă sau amuzantă în sensul rău al cuvântului. Iată trei poveşti de la femei „păţite”.

Confuzie la prima întâlnire

„Între mine şi un prieten mai vechi începea să se înfiripe ceva. Îmi plăcea de el de mult timp, dar n-am îndrăznit să-i spun nimic. Prima noastră întâlnire a fost la un grătar, la casa de la ţară a unui amic comun. Acolo, la un moment dat, proaspătul meu iubit dispare. Întreb de el şi aflu că probabil a intrat puţin în casă fiindcă îl durea capul. Eu, prietenă grijulie, ma gândesc să intru după el ca să vad cum se simte.

În casă, am rămas pur şi simplu şocată. În una din camere, prietenul meu şi fosta lui făceau sex de zor. Şocată cum eram m-am întors imediat cu spatele ca să nu mai văd nimic şi am început să ţip, să-i fac în toate felurile. Am trântit uşa, am ieşit în curte, am mai ţipat puţin şi acolo, în timp ce prietenii se uitau ca la circ. Supărată, mă duc spre maşină care era la poartă, cu gândul să plec acasă. În maşină, pe cine găsesc? Chiar prietenul meu, care căuta acolo puţină linişte. De fapt, îl confundasem.

Fosta lui nu era cu el, ci cu altcineva. Dar eu văzând-o pe ea cu un tip brunet am presupus imediat că e el. El nu s-a supărat pe mine, dar cu fosta lui, pe care o cunoaşteam de câţiva ani, n-am mai avut curaj să dau ochii, având în vedere că îi adresasem cuvinte deloc plăcute.” (Mara, 25 ani)

Destinatar greşit

„Vărul celei mai bune prietene era îndrăgostit de mine, dar mie nu-mi plăcea de el deloc, deşi era un băiat bun. Tocmai de aia n-am avut inima să-l refuz când, plin de emotii, m-a invitat la o cafea. Acolo, plictiseală mare. Mi-a povestit despre peşti şi pescuit, despre copilaria lui la ţară… nu ştiam cum să scap mai repede.

Pe sub masă, îi dau SMS prietenei mele: „Dacă mai stau cu văru-tău 10 minute înnebunesc”. Imediat sună telefonul lui. „Am primit un mesaj”, zice. Mi-am dat seama imediat ce făcusem şi am înlemnit. El s-a făcut alb ca varul. Evident, îi trimisesem mesajul lui, din greşeală, fiindcă ma chinuiam să-l scriu aşa încât să nu s eprindă şi n-am fost atentă la ce fac. Pur şi simplu n-am ştiut cum să reacţionez şi am plecat fără să zic nimic. I-am trimis scuze prin prietena mea, dar n-am avut curajul să vorbesc cu el faţă în faţă.” (Diana, 31 ani)

La prima întâlnire, fără sutien cu sârme

„Când eram la liceu îmi plăcea foarte tare un băiat mai mare cu un an. Era cel mai dorit băiat din lşcoală şi când m-a invitat la o plimbare în parc am fost cea mai fericită din lume. Mi-am cumpărat special pentru asta o bluză mai subţire şi transparenta, o fustă scurtă şi „cel mai cu push up” sutien pe care l-am găsit.

Ne-am plimbat puţin prin parc, apoi am zis să ne aşezăm pe o bancă. Cum tocmai plouase şi banca era udă, el s-a oferit să mă ţină în braţe, ca să nu-mi ud fusta. Bineînţeles că eram topită toată, mai ales când am văzut că întinde gura să mă sărute. În toiul sărutului l-am auzit că geme. Mi s-a părut cam ciudat.

Când a zis şi „Au!” mi-am dat seama că nu gemea din motivul pe care l-am bănuit eu. Când m-am îndepărtat puţin am văzut că o sârmă de la sutienul minune îmi ieşise prin bluză şi i înfipsese în gât. Nu era o rană gravă, dar avea puţin sânge pe gât. Am scos repede un serveţel şi l-am şters. Bietul de el n-a zis nimic, dar mie îmi venea să intru în pământ de ruşine. Evident că nu mai port sutien cu sârme la întâlniri.” (Livia, 19 ani)

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter