Ce preferă bărbaţii: orgasm prin sex oral sau normal?

De Stela Moisescu, pe

Eşti convinsă că toţi bărbaţii sunt înnebuniţi după sex oral pentru că stimularea orală este mai eficientă şi le oferă o plăcere mai intensă decât sexul clasic?
Află că lucrurile nu stau chiar aşa.

Trei reprezentanţi ai sexului opus au mărturisit că altele sunt motivele pentru care toţi bărbaţii par pur şi simplu obsedaţi de sex oral. Puşi să aleagă între un orgasm obţinut prin sex oral şi unul obţinut prin sex normal cei trei au ezitat să aleagă, dar au ales într-un final, în unanimitate, varianta a doua.

Citeşte în continuare destăinuirile surprinzătoare ale celor trei bărbaţi intervievaţi şi află care sunt diferenţele dintre orgasmul din timpul sexului oral şi cel avut în timpul sexului clasic.

Sexul oral te stimulează mai mult mental

Întrebat care dintre orgasme îi oferă o senzaţie mai intensă, Alin răspunde „Cred că orgasmul din timpul sexului normal, sincer” şi adaugă „Sexul oral îţi oferă o satisfacţie mai mare din punct de vedere psihic, pentru că îţi domini iubita. Ea se află într-o postură mai vulnerabilă. Scenariul e erotic, dar plăcerea fizică este mai intensă în timpul sexului clasic. De fapt, sexul oral este nimic fără mâini, dacă vrei un orgasm intens prin sex oral.”

Prezervativul modifică senzaţiile din timpul orgasmului

Pus să aleagă, Marius glumeşte: „De ce să aleg? Off, păi orgasmul prin sex normal. Evident că eu prefer o stimulare combinată până la orgasm, dar cel mai intens orgasm îl am în timpul sexului normal.”

Marius recunoaşte că de cele mai multe ori are orgasm prin sex oral, dar asta doar pentru că în timpul sexului foloseşte prezervativul ca metodă de protecţie. „Prezervativul îmi diminuează din plăcere. Aşa că, în această situaţie prefer sexul oral ca stimulare în timpul orgasmului. S-a întâmplat să fac şi sex fără prezervativ, iar atunci am avut cele mai intense senzaţii. Plăcerea din timpul orgasmului îţi inundă tot corpul!”

Orgasmul simultan bate orice stimulare orală

Rugat să răspundă la aceeaşi întrebare Daniel începe prin a preciza de ce adoră bărbaţii sexul oral: „Într-adevăr, sexul oral îţi oferă un orgasm intens, dar mare parte din plăcere vine din plan mental. Este stimulul vizual, faptul că o vezi pe ea într-o postură foarte incitantă. Fizic vorbind, sexul normal îmi oferă cele mai intense orgasme, mai ales că în ultima vreme eu şi iubita mea avem orgasm simultan, iar acest lucru bate orice sex oral.”

În plus, Daniel mărturiseşte că încearcă să nu abuzeze de stimularea orală. Spune că preferă ca sexul oral să fie o experienţă mai rară, lucru care contribuie la stimularea mentală.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter