Sex-appeal la sticlă…de parfum. Primul parfum al Madonnei!

De Raluca Cristea, pe

Surpriză! Madonna lansează primul ei parfum – o aromă elegantă, puternică, plină de sex-appeal!


De ce lansează Madonna atât de târziu propriul parfum?

Când aproape fiecare vedetă de la Hollywood avea deja propriul parfum, regina muzicii pop stătea pe margine. De ce a aşteptat Madonna până acum? Pentru că a pregătit cu tact o lansare spectaculoasă – parfumul Truth or Dare (trad. Adevăr sau Provocare) pe care şi l-a dorit matur, elegant, incitant, dedicat unui public altfel decât cel vizat de majoritatea vedetelor cu un parfum deja lansat. Mai precis, parfumul se adresează femeilor cu vârsta peste 30 de ani.

Parfumul Truth or Dare porneşte ca idee de la documentarul Madonnei cu acelaşi nume, lansat în 1991 şi care a avut încasări de peste 29 milioane de dolari. Mai mult, lansarea parfumului va coincide şi cu lansarea noului album al divei.

Parfumul va apărea mai întâi în SUA, apoi şi în alte ţări începând cu luna mai 2012.

Note afrodisiace în primul parfum al Madonnei

Într-un interviu pentru jurnalul de modă american Women’s Wear Daily (WWD), Madonna a declarat: ,, Cea mai pregnantă amintire cu mama mea este parfumul ei. Mirosea a gardenii şi tuberoze, un amestec intoxicant de feminitate şi mister. Am vrut să recreez acel parfum, dar cu ceva nou în plus. Ceva clar şi totuşi curajos, adică Truth or Dare (trad. Adevăr sau Provocare).”  

Pe rând, parfumul combină note florale cu note lemnoase, într-o călătorie sexy şi incitantă a aromelor de gardenie, tuberoză, neroli, iasomie, benzoin, liliac alb, vanilie, ambră caramelizată şi mosc. Pentru că nu degeaba spuneam că parfumul Madonnei este o doză de sex-appeal la sticlă, toate aromele parfumului sunt afrodisiace. Mai mult, răşina de benzoin este considerată sacră de religiile indiene Brahma-Shiva-Vishnu.

Colectia completa Truth or Dare a Madonnei

Combinaţia incitantă din parfumul Madonnei vine într-o sticlă cu capac în formă de coroană şi sticlă elegantă, de culoare alb perlat. Preţul va varia de la 40$ la 70$ în funcţie de doză. Şi, surpriză! Diva nu se mulţumeşte doar cu atât! Imaginea ei va fi schimbată complet odată cu lansarea colecţiei complete Truth or Dare care va consta şi în pantofi, genţi, lenjerie intimă şi accesorii şi pentru care lucrează împreună cu aceeaşi persoană cu care a lucrat la cartea ei ,,Sex”.

Aşadar, se anunţă o imagine sexy a Madonnei, alături de un parfum care să inspire sexualitatea, eleganţa şi maturitatea femeilor de pe mapamond.

Crezi că va avea succes Madonna cu noua colecţie Truth or Dare?

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter