7 motive din care bărbații își înșală soțiile

De Sandra S., pe

Atât bărbații, cât și femeile, înșală la fel de mult. Motivația, însă, este diferită de la caz la caz. Află de ce aleg unii bărbați căsătoriți să le fie infideli nevestelor, pe când alții nu calcă strâmb o viață întreagă.
Nu se mai simte important pentru tine
Fiecare are programul lui, la fel de încărcat și stresant. Într-o astfel de rutină obositoare este foarte ușor să te pierzi pe tine, dar și pe celălalt și câteodată poți uita să îi arăți cât de mult înseamnă el pentru tine. Din acest motiv, el începe să simtă că nu mai este la fel de important pentru tine, așa că prima femeie care îi acordă mai multă atenție și importanță devine un centru de interes pentru el, iar acest flirt se poate transforma destul de ușor și rapid într-o aventură. Nu uita să îi arăți din când în când că este o prioritate pentru tine.
Nu se mai simte atrăgător
Chiar dacă s-a îngrășat câteva kilograme, că are burtică sau că a început să chelească câte puțin, nu înseamnă că ar trebui să îl critici pentru acest lucru. Într-adevăr, există soluții pentru aceste probleme, însă trebuie să fii un sprijin pentru el, nu persoana care îi spune că nu mai este la fel de atrăgător cum era odată, atunci când v-ați cunoscut. Înfățișările se schimbă cu trecerea timpului, dar tu ar trebui să te porți mereu cu el de parcă ar fi cel mai atrăgător și sexy bărbat de pe planetă, pentru că e soțul tău – și astfel împiedici orice altă femeie să îți ia locul.
Crede că poate scăpa basma curată
Pentru unii bărbați, să știe că nu vor exista consecințe dacă se întâmplă să calce strâmb este de ajuns ca să îi facă să… fie infideli. Dacă ești prea iertătoare, el va lua acest lucru de bun și va împinge limitele până nu vor mai exista. În orice relație trebuie să fiți înțelegători și să vă iertați greșelile, însă în același timp trebuie să existe limite bine cunoscute de amândoi, ca să nu le întreceți.
Nu simte că îl apreciezi
Nu doar femeile vor complimente, ci și bărbații. Și soțul tău are nevoie să se simtă apreciat și dorit, așa că fă-i pe plac (chiar dacă nu îți spune acest lucru) și complimentează-l. Nu trebuie să îl lauzi în mod constant, dar câte un lucru mic apreciat la el îl va ține departe de orice altă femeie pregătită cu sacoșa de complimente gata de aruncat în direcția lui.
Vrea să îți arate că este nefericit
De ce mai înșală unii bărbați? Pentru că sunt nefericiți în relațiile și căsniciile lor și vor ca femeile de lângă ei să afle acest lucru. Nu înșală pentru că poate, ci scopul este să îți arate ție că nu se mai simte la fel de bine în compania ta. O aventură nici nu trebuie să rezulte în sex în acest caz, ci mai degrabă se vrea o sperietură strașnică ce aprinde semnale de alarmă. Poți evita acest scenariu neplăcut dacă îl asculți cu adevărat și căutați soluții potrivite pentru amândoi.
Vrea mai mult
Unii bărbați, îmbătați de femeia grozavă de lângă ei și de succesul că au reușit s-o atragă, nu rămân la una singură. Ci vede că a reușit să facă acest lucru o dată și se gândește că mai vrea și alte femei care să-l adore sau să-i fie la picioare. Este un efort considerabil să-l faci să vadă că egoismul lui vă pune căsnicia în pericol, însă nu este un lucru imposibil de realizat.
Se îndoiește de el însuși
O experiență dificilă, fie în cadrul căsniciei, fie nelegată de relația voastră, poate pune o amprentă puternică asupra încrederii sale în sine și are nevoie de o „reînnoire” a acesteia. Din nefericire, nu se uită în propria ogradă pentru această validare, ci o caută în afara patului matrimonial.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter