10 greșeli pe care femeile rănite nu trebuie să le repete

De Consuela Stratulat, pe

Oricine a spus măcar o dată în viață „nu mai fac asta niciodată”, după un mesaj scris prin aburi de alcool către un fost iubit sau o noapte de sex „de dragul vremurilor trecute”. Află ce greșeli nu ar trebui repetate, după ce ai fost rănită.
Mai știi vacanța pe care ai plănuit-o pentru voi cu șase luni înainte, după doar trei luni de relație? Nu ai mai ajuns să te bucuri de ea, pentru că l-ai prins cu alta sau pentru că ți-a spus că are nevoie de un pic de timp singur. Indiferent de motiv, ar fi bine să nu mai faci asta niciodat.

Îi trimiți poze dezbrăcată

Chiar dacă el pare alesul, nu ai motive să îi trimiți poze dezbrăcată. Te vede în dormitor, dacă îi e dor de tine, știe unde stai. Nu trebuie să posteze poza pe un site, pentru a ști că aceasta este o greșeală pe care nu ar trebui să o mai repeți niciodată.

Te muți într-un alt oraș pentru el

Poate merge în filme, dar în viața reală, este un semn de slăbiciune. De ce să fii tu cea care renunță la viața ei pentru el? Fă asta și mereu va crede că ce ai tu sau ce faci tu nu este destul de important pentru a fi păstrat.

Îți abandonezi prietenele pentru el

Chiar dacă ai crezut că el este alesul, nu prea ai scuze să renunți la prietenele tale pentru un bărbat. Când el va pleca, ele sunt cele care rămân lângă tine.

Îi citești mesajele

Atunci când cauți probleme, le găsești. Neîncrederea nu apare fără motiv, dar cel mai bine este să îl întrebi, dacă ai suspiciuni.

Îți pierzi independența

Nu sacrifica pentru nimeni cine ești. În plus, ești suficient de matură ca să știi că nimeni nu are dreptul să îți spună să te schimbi. Scopul unei relații este să fii iubită pentru cine ești, nu pentru cine ai putea fi.

Crezi tot ce spune

Serios, chiar crezi că a uitat să te sune pentru că a stat peste program și era prea obosit? Nu ți se pare suspect că la începutul relației găsea mereu timp pentru tine? Dacă nu și-a schimba locul de muncă între timp, nu prea ai motive să crezi asta.

Îți ignori intuiția

Dacă ai impresia că el nu este persoana potrivită pentru tine, înseamnă că așa este. Indiferent câte flori ți-a adus și ce declarații ți-a făcut, chiar nu este pentru tine.

Îl obligi să facă ceva ce nu își dorește

La început, s-ar putea să facă ce îi spui tu, dar cu timpul, nu va ieși nimic bun din asta.

Te bazezi pe el pentru sprijin emoțional

Nu te aștepta să înțeleagă prin ce treci. S-ar putea să îl sperii, dacă îi ceri să te consoleze. Bărbații vor o femeie puternică lângă ei, iar tu ești singura care poate trece peste probleme.
Foto Shutterstock.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter