4 pași de urmat pentru un sărut ca la carte

De Consuela Stratulat, pe

Când vine vorba de sărut, niciodată nu știi suficient. Cercetătorii susțin că 60% dintre oameni își înclină capul spre dreapta, atunci când se sărută, pentru a evita să își lovească nasurile sau dinții, dar acesta nu este singurul amănunt de care trebuie să ții cont. Vezi ce trebuie să faci, pentru a săruta grozav.
Nu te grăbi și nu folosi limba din prima. Femeile preferă un sărut senzual, așa că nu strica totul, până când nu ești convins că ele își doresc mai mult. Masează-i buzele ușor și treci ușor la sărutul franțuzesc, fără să pară că te pregătești de o invazie.

Ai încredere în tine

Dacă ești prea stresat și îți faci prea multe griji, ai toate șansele să transformi sărutul într-un dezastru. Liniștește-te și ai încredere în tine că poți să fii părtaș la un moment special. Nimeni nu te sărută dacă nu te place, așa că, dacă ai respirația proaspătă, nu ai alte motive de îngrijorare.

Ai grijă la postură!

La început, păstrează distanța în timpul sărutului, iar pe măsură ce lucrurile încep să se înfierbânte, puteți să vă apropiați și trupurile. Poți, din când în când, să scoți un geamăt de plăcere, pentru a crește erotismul momentului. Folosește-ți mâinile și atinge-i spatele partenerului, părul sau fața, pentru a-l face să se simtă dorit.

Fii spontan!

Nu îți concentra atenția doar pe gură. Coboară, ușor, pe gâtul partenerului, sărută-i senzual urechea și reîntoarce-te la buze, cu mai multă afecțiune.
Foto Shutterstock.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter