Modalităţi şirete ca să afli dacă iubitul ştie să facă sex oral

De Raluca Cristea, pe

O certitudine sexuală pentru multe femei, o dorinţă pentru altele. Cunnilingus este tipul de sex oral care face diferenţa pentru o femeie…

… între un bărbat priceput la sex şi un bărbat fără iniţiativă.

Şi pe bună dreptate. 80% dintre femei ajung la orgasm după o stimulare orală ca la carte. În concluzie, dacă sexul oral e atât de important pentru satisfacţia ta sexuală, află din timp dacă iubitul tău se pricepe la cunnilingus sau nu. Aşa, ca să fii în temă.

Mâncaţi îngheţată împreună

Ca şi în cazul tău, felul în care îşi foloseşte limba atunci când mănâncă îngheţată e un indiciu despre cât de bine ar putea să-ţi facă sex oral. Nu e de glumă deloc dacă îi urmăreşti elasticitatea şi mişcările limbii ca să-ţi faci o idee despre c ear putea să facă la noapte.

Mergi cu el la înot

Poate îţi sună ciudat, dar nu e deloc. În timpul înotului urmăreşte-l cât de bine îşi ţine respiraţia. Dacă înoată fără probleme, atunci s-ar putea să îi fie la fel de uşor să-ţi facă un cunnilingus adânc.

Află detalii despre fosta lui parteneră

Dacă fosta lui iubită este genul de femeie căreia îi place să domine, sigură pe ea şi cu sex-appeal, atunci e foarte probabil să ştie ce-şi doreşte în pat iar cunnilingusul să fie una din “cerinţele de bază”. Cu atât mai bine pentru tine!

Priveşte-l cum mănâncă dulciuri

Dacă savurează prăjiturile încet, linguriţă cu linguriţă, sau dacă mănâncă dulciurile cu înghiţituri mici înseamnă că este un bărbat care apreciază gustul bun al dulciurilor şi ştie să se bucure de moment pas cu pas. Exact de o astfel de atitudine e nevoie pentru cunnilingus!

Fă-i aluziile potrivite

Vorbeşte cu el despre sexul oral, fie el soft, deepthroat sau cunnilingus şi urmăreşte-i mimica feţei, fii atentă la replicile lui. Zâmbeşte, îţi dă replici cu dublu înţeles sau comice? Bingo!

Iubitul tău îţi face cunnilingus?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter