7 mituri incitante cu şi despre sex oral

De Raluca Cristea, pe

Despre sex circulă sute de mituri. Cât sunt adevăr, cât sunt o invenţie, depinde… Descoperă mai jos 7 astfel de mituri despre sexul oral…

… care-ţi vor da de gândit, te vor amuza sau de ce nu, îţi vor face poftă de sex!

Nu poţi să-i faci sex oral dacă ai gura mică sau buzele subţiri

FALS! Sigur că poţi. E aşa ca o surpriză – în cuplurile unde chimia şi atracţia sexuală sunt intense, lucrurile vin de la sine, adaptările se fac pe parcurs. Nu contează mărimea gurii sau a buzelor în sexul oral cât contează tehnica şi plăcerea cu care faci sex oral.

Femeile ajung mai greu la orgasm prin sex oral decât bărbaţii

FALS! Este fix invers. În timpul sexului oral bărbaţii ajung puţin mai greu la orgasm decât ajung femeile, prin aceeaşi “metodă”, la orgasmul clitoridian. Încearcă şi o să vezi, am putea spune!

Dacă te speli pe dinţi înainte şi după sex oral nu contactezi BTS

FALS! Asta e chiar tare. Ar putea fi adevărat doar dacă se inventează o pastă de dinţi cu esenţă de prezervativ. Ceea ce nu s-a întâmplat până acum, din câte ştiu eu. Spală-te pe dinţi liniştită de 3 ori pe zi aşa cum scrie la carte şi uită de alte proprietăţi magnifice pe care le-ar putea avea pasta de dinţi.

Dacă înghiţi sperma alungi durerile menstruale

FALS! Durerile menstruale le ajungi cu pastile, stat în pat, sticle cu apă caldă şi alte remedii mai mult sau mai puţin “ de casă”. Dacă alegi să înghiţi sperma în timpul sexului oral tot ce poţi să alungi este teama că nu te descurci de minune să-I oferi plăcere orală iubitului. Şi nici de asta nu poţi să fii prea sigură.

Dacă faci un obicei din înghiţirea spermei îţi cresc sânii

FALS! Dacă îţi cresc ca la tinctura de mărar şi tot felul de alte idei mirobolante aşa zis naturiste, tot să te aştepţi la rezultate.

În timpul sexului oral rişti să-ţi rămână maxilarul blocat

PARŢIAL ADEVĂRAT! N-ai fi crezut, nu-i aşa? Se poate însă cazurile sunt rare şi este atât de posibil să ţi se întâmple pe cât este să faci sau să îţi facă sex oral la mare viteză.

Femeile ejaculează când li se face sex oral

ADEVĂRAT! De fapt, femeile care pot să ejaculeze fac asta indiferent de tipul de sex. Citeşte articolul Ejacularea feminină – 6 tehnici ca să te bucuri de ea şi află cum poţi să încerci pe propria piele mitul care s-a dovedit adevărat.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter