Lucruri pe care bărbații le vor de la femei, dar nu le cer niciodată

De Consuela Stratulat, pe

Bărbații și femeile sunt diferiți, iar comunicarea între ei poate fi, uneori, o problemă. Așa se face că reprezentanții sexului tare așteaptă ca tu să intuiești dorințele lor și să înțelegi cât de importante sunt pentru ei. Află care sunt lucrurile pe care bărbații le vor de la tine, dar nu ți le cer.
Bărbații vor cu disperare ca femeia din viața lor să îi respecte, adică să le acorde merite pentru gândurile, acțiunile și sentimentele lor. Este unul dintre cele mai importante lucruri pentru ei, dar nu îți vor cere niciodată asta, ci mai degrabă așteaptă ca tu să le amintești cât de mult înseamnă pentru tine.
Mână în mână cu respectul este admirația. Este demonstrat științific că bărbații supraestimează interesul femeilor pentru ei, în timp ce femeile subestimează interesul bărbaților pentru ele. Cu o astfel de părere de sine, nu este de mirare că vor să fie admirați. Problema este că trebuie să fii sinceră, iar bărbații au un fel de radar care detectează complimentele gratuite. Lasă vorbele mari pentru momentele în care chiar le crezi și arată-i aprecierea ta pentru lucrurile mărunte, dar importante.

Oferă-i compania ta fără să o ceară

Bărbații vor să fie în compania femeii pentru care au sentimente, dar  nu aștepta să ți-o ceară. Mergi lângă el când se uită la emisiunea sa preferată sau însoțește-l la un meci de fotbal. Ai grijă, însă, să nu îl sufoci și nu uita că are nevoie și de timp în care să fie singur sau cu băieții lui.
Bărbații apreciază când femeia din viața lor vrea să arate bine. Nu trebuie să fii un supermodel, dar vrea să vadă că îți dorești să fii frumoasă pentru el. Machiază-te, aranjează-ți părul, îmbracă-te frumos și surprinde-l de fiecare dată.

Vorbește-i pe un ton calm

Dacă nu știai până acum, bărbații vor o femeie care să le vorbească pe un ton plăcut, cald. De fapt, asta vrem toți, așa că încearcă să te controlezi atunci când vrei să îl întrebi de ce a ajuns mai târziu acasă sau de ce nu ți-a răspuns la telefon. Oricine trece peste scăpări, dar dacă țipatul devine o obișnuință, să nu te miri că se îndepărtează de tine. În plus, oamenii reacționează mult mai bine atunci când aud un ton plăcut al vocii.

Încurajează-l

Bărbații vor să fie încurajați, dar nu te gândi că îți vor spune că așteaptă asta. Este important să îi arăți că ai încredere în el, pentru că atunci va crede și el că va trece peste obstacol. În plus, când îți va fi greu, va fi lângă tine.

Respectă-i independența

Bărbații își iubesc independența! Asta nu înseamnă că vor să stea singuri, dar preferă să facă lucruri fără să se simtă vinovați să verificați din oră în oră.
Chiar dacă ai impresia că știe că îl iubești, arată-i asta. Bărbații vor să se simtă doriți, altfel încrederea lor de sine este serios afectată.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter