Cum îl faci să nu te înșele niciodată

De Consuela Stratulat, pe

Multe relații se destramă pentru că unul dintre parteneri înșală. Află cum să nu ajungi în această situație niciodată.
Aventurile pot face o relație mai puternică, însă în alte cazuri, acestea duc la despărțire. De obicei, cel care înșală o face pentru că este nemulțumit de viața sexuală sau pentru că nu este suficient de puternic să iasă din cuplul care îl face nefericit. Există, însă, câteva metode prin care poți evita să fii înșelată.
Cea mai bună metodă de a evita înșelatul este ca partenerii să încheie anumite acorduri care să îi ajute să treacă peste situațiile dificile. Înainte de orice, cuplul ar trebui să discute despre ce înseamnă înșelatul, pentru că ar putea avea păreri diferite. De exemplu, unul dintre iubiți ar putea crede că nu este nimic rău să danseze sau să flirteze cu alții, în timp ce celălalt ar putea fi revoltat de acest comportament.

Arată-i că îl înțelegi

Partenerul tău are o mulțime de gânduri și sentimente pe care nu le împărtășește cu nimeni. Câștigă-i încrederea și arată-i că nu îl vei judeca, indiferent cât de diferit ar fi de tine. Fă-l să se deschidă în fața ta și să te considere cel mai bun prieten. Astfel va avea încredere să îți spună când ceva nu îl mai mulțumește, în speranța că amândoi veți găsi o rezolvare.

Fă-l fericit

Cea mai bună armă împotriva înșelatului este să îi oferi partenerului tău totul, pentru a nu simți nevoia să caute în altă parte. Când îl satisfaci fizic și emoțional, nu va avea motive să plece de lângă tine. Această regulă este valabilă și pentru tine. Spune-i ce îți place și ce așteptări ai de la el și nu vei avea motive de nemulțumire.

Nu fi geloasă

Dacă îl acuzi de infidelitate, nu vei face decât să îl îndepărtezi de tine. Gelozia este naturală, însă încearcă să nu îl faci să se simtă vinovat, ci iubit. Nu te supăra pe el, pentru că îl vei speria și îl vei face să nu mai aibă curaj să îți spună ce simte. Nu este eficient nici să îl ameninți cu despărțirea, pentru că nimeni nu vrea să trăiască cu o sabie deasupra capului, iar la un moment dat te va lăsa să pleci.

Adu-i aminte de ce stă lângă tine

Într-un cuplu, partenerii au tendința de a uita de ce se iubesc sau de ce s-au implicat în asta. Amintește-i zilnic de ce te-a ales pe tine, fără a-i enumera calitățile tale. Poate sunt gesturi care îi plac la tine sau poate felul în care ai grijă de el l-a făcut să te iubească.

Redu ocaziile în care ar putea să te înșele

Aventurile și înșelatul apar și pentru că se ivește momentul de potrivit. Poate călătorește în interes de serviciu cu o colegă ori iese cu prietenii fără tine. Nu trebuie să îi urmărești fiecare pas și nici nu trebuie să îi interzici activitățile independente, dar fii atentă la aceste situații. Dacă pleacă într-o călătorie de afaceri, strecoară-i un bilețel în care să îi spui vorbe frumoase sau să îi povestești ce îi vei face, când se va întoarce acasă. Dacă iese cu prietenii, așteaptă-l îmbrăcată sexy și oferă-i o noapte fierbinte, iar data viitoare când va ieși, va ști ce îl așteaptă și va sta departe de tentații.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter