Lidia Buble, reacție acidă: „Îl plâng pe Răzvan, dar eu vi-l las”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 29 ianuarie 2019, 14:33
Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi au o relație de câțiva ani, ba chiar s-a spus că s-ar fi căsătorit în secret în Maldive, și au reușit împreună să depășească greutăți și obstacole, dar mai ales să închidă ochii și să nu asculte gura lumii.

Lidia Buble s-a cam săturat să-și justifice acțiunile și să dea explicații pentru povestea de iubire pe care o trăiește cu Răzvan Simion și a răbufnit în mediul online. Artista, despre care s-a spus că s-ar fi căsătorit în secret în Maldive, a avut o reacție acidă la adresa celor care o critică și i-a asigiurat că, în ciuda răutăților cu care este obligată să se confrunte zilnic, ea  reușește să fie fericită: Sunt mulţi care aşteaptă să mi se întâmple ceva rău,viaţa mea să o ia, aşa, pe un drum să se aleagă praful de mine. Doamne, ai milă! Da, tu, şi-a făcut şi bieţii părinţi de ruşine. Ia, vezi că iar a postat, iar a postat! Vai, cum e îmbrăcată, vai! Mai luaţi şi telefonul. Tu, ai văzut-o tu pe aia, tu al lui Buble, tu. Cine se crede, tu? Deci îţi zic intră la ea pe profil să vezi, dar lasă-i un comentariu, tu. Vezi, răspunde la ce am comentat eu? Deci este penibilă. Voi v-aţi gândit o secundă cât de tare sunt eu? Din moment ce… cu toate defectele astea pe care le am reuşesc să fac tot ce vreau. Sunt câteva doamne atâta de curioase aici, pe Instagram. Nu vă răspund, fierbeţi, fierbeţi la foc mic şi singur. 

Lidia Buble si Razvcan Simion in Maldive

Şi nu vă zic câte domniţe îl plâng pe Răzvan. Bietul Răzvan! Vai, Răzvan deci nu ştiu cum mai poate… băi fetelor, dar eu vi-l las mă, dar nu vrea. Măi Răzvane, sincer, cu toată sinceritatea îţi spun. Te credeam mai sănătos la cap. Fata asta, aşa profită de tine, mă. Mă de tot! Răzvane, deci nu! M-ai dezamăgit total. Pe asta nu o înghit, pe asta nu o accept, cu asta nu pot să trăiesc, deci nu se mai poate. Nu! Bărbatul ăla merită mai mult. E adevărat că… merită mai mult, ce să zic. Dar uite că se mulţumeşte cu puţin, ce să vezi”, – a spus Lidia Buble.

Sursă foto: Arhivă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter