Ce legătură este între sex şi stilul tău vestimentar

De Adina Radu, pe

Te-ai mai gândit până acum cât de importantă este legătura dintre modul în care te îmbraci şi relaţia pe care o ai cu iubitul tău? Dar amprenta pe care o pune moda asupra vieţii tale sexuale? Iată care este legătura dintre sex şi hainele pe care le îmbraci.
Este lucru bine ştiut că atunci când te îmbraci într-un anumit fel, atragi un anumit tip de bărbaţi. Dacă mai degrabă de dezbraci, decât să te îmbraci, este clar că bărbaţii care îţi vor da atenţie sunt aceia care nu caută relaţii serioase, ci doar o aventură.
Dacă şi tu cauţi doar o persoană cu care să te distrezi, atunci hainele care îţi lasă la vedere părţile corpului sunt cele mai potrivite, însă ia seama că ai putea fi considerată o uşuratică şi cu greu îţi poţi spăla imaginea mai târziu.
Pe de altă parte, dacă te afli deja într-o relaţie şi alegi să porţi haine care îţi dezvăluie anumite părţi ale corpului, probabil că iubitul tău apreciază când faci asta pentru el, însă nu prea îi convine să te îmbraci aşa în public încât să te poată vedea şi alţi bărbaţi.

Ce parte a corpului pui în evidenţă?

Să zicem că ai plănuit o seară specială cu iubitul tău şi vrei să arăţi foarte sexy. Cu ce alegi să te îmbraci, ce parte a corpului vrei să scoţi în evidenţă?

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter