Cum influenţează ascendentul zodiei tale felul în care te îmbraci

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 08 mai 2015, 16:11

Zodia în care te-ai născut reprezintă esenţa personalităţii tăi, dar ascendentul influenţează felul în care te prezinţi în lume. Află cum te îmbraci în funcţie de ascendent.

Berbec

Ascendentul în Berbec te ajută să îţi proiectezi şi protejezi identitatea. Dacă intri în această categorie, înseeamnă că eşti o persoană care îşi dezvoltă curajul şi îşi canalizează energia în sarcini constructive. Berbecii trebuie să iasă în lume bazându-se pe încrederea lor interioară, aşa că pentru ei este esenţial să se simtă puternici şi confortabil. În general, au un stil atrăgător, sexy, dar sportive, însă li se potrivesc şi costumele office. Pentru ca încrederea lor în sine să crească, trebuie să simtă că sunt puternici şi arată bine.

Taur

Înţelepciunea, simplitatea şi muzica sunt aliaţii persoanelor care au ascendentul în Taur. Acestea apreciază stilul clasic şi materialele senzuale. Firi conservatoare, Taurii pun preţ pe calitatea hainelor şi preferă branduri recunoscute în locul tendinţelor. Sunt, în general, o apariţie practică, ce arată frumos, dar şi scump.

Gemeni

Dacă ai ascendentul în Gemeni, călătoriile şi educaţia vor fi aliaţii tăi. Îţi place să ieşi în lume şi să faci diferenţa, aşa că stilul tău va fi scump, dar îţi va permite să te mişti fără probleme. Accesoriile îţi vor pune în valoare personalitatea.

Rac

Persoanele cu ascendentul în Rac preferă materialele moi şi senzuale. Indiferent de ce porţi, ideea că te îmbraci pentru “securitate şi success” îţi va influenţa prezentarea ta personală. Ţi se potrivesc cel mai bine piesele clasice, în locul celor opulente.

Leu

Dacă ai ascendentul în Leu, îţi place să atragi atenţia şi eşti atrasă de look-urile dramatice. Adori să te pregăteşti pentru ocazii speciale şi nu ai nicio problemă să porţi haine de firmă, pentru a arăta lumii că eşti o persoană de success.

Fecioară

Când vine vorba de fizicul tău, ai tendinţa de a fi dură cu tine, dacă ai ascendentul în Fecioară. Te simţi cel mai bine în ţinute atent alese, însă îţi palce să pari naturală. Confortul este esenţial pentru tine şi eşti atrasă de brand-uri la modă, dar care sunt funcţionale în acelaşi timp.

Balanţă

Ascendentul în Balanţă te va face să îţi doreşti un mediu paşnic, pentru a avea un echilibru. Frumuseţea, diplomaţia şi relaţiile apropiate sunt aliaţii tăi. Balanţele iubesc să socializeze. Având un ascendant influenţat de Venus, ai nevoie de frumuseţe, aşa că pentru a te simţi confortabil, trebuie să ştii că arăţi bine. Indiferent că alegi o rochie sofisticată sau un tricou şi o pereche de jeans, te îmbraci pentru tine, însă îţi pasă ce cred alţii. Alegerile tale vestimentare sunt, de obicei, apropiate de tendinţe.

Scorpion

Dacă ai ascendentul în Scorpion, trebuie să te simţi puternică şi sexy, pentru a fi fabuloasă. Uneori, mai puţin înseamnă mai mult, iar hainele fără gust nu vor face parte din garderoba ta.

Săgetător

Ascendentul în Săgetător te va face să iubeşti culorile şi vei face alegeri curajoase în această privinţă. Culorile tari te fac să înfrunţi lumea cu o atitudine aventuroasă. Fiind un semn de Foc, nu ai nicio problemă în a te face observată. Personalitatea ta amuzantă va putea fi observată în alegerile vestimentare pe care le faci.

Capricorn

Persoanele cu ascendent în Capricorn se simt confortabil când deţin controlul, iar asta înseamnă că, de multe ori, aleg haine conservatoare. Totuşi, au un mod unic de a mixa piesele vestimentare. Sunt interesate de calitate şi să arate profesionist.

Vărsător

Dacă ai ascendentul în Vărsător, ai un mod aparte de a te îmbrăca. Chiar şi dacă vei purta o uniformă, vei găsi o metodă să o personalizezi. Nu urmezi tendinţele şi eşti propriul tău stilist, pentru că te simţi foarte bine în pielea ta.

Peşti

Ascendentul în Peşti te ajută să te simţi confortabil, indiferent de ce porţi. Câtă vreme îţi poţi exprima atitudinea sensibilă, alegerile tale vor funcţiona.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter