7 greşeli de stil pe care le faci zilnic

De Consuela Stratulat, pe

Sunt multe greşeli de stil pe care le cunoşti, deja, şi ştii să le eviţi, însă există şi altele, mai puţin evidente, pe care le faci zilnic. Află care sunt cele mai frecvente erori vestimentare şi cum să le eviţi.
Arăţi un pic prea multă piele. Dacă ai un corp perfect, nu spune nimeni să îl ascunzi, însă există o limită pe care nu ar trebui să o încalci. Un centimetru în plus dezgolit îţi poate strica foarte uşor ţinuta. Când nu ştii ce înseamnă prea mult, optează pentru o rochie conică, ce lasă imaginaţia să funcţioneze. Nu vei da greş.

Porţi pantaloni care nu sunt potriviţi siluetei tale

Boyfriend jeans sunt încă pe val, dar nu există ceva mai neatrăgător decât o pereche de pantaloni largi, care ar trebui să fie mulaţi. Te fac să arăţi dezorganizată şi ca şi cum nu ai avea idee să compui o ţinută. Investeşte, în schimb, într-un mode care îţi scoate în evidenţă silueta.

Foloseşti prea multe accesorii

Dacă ţi-am mai spus, repetăm: Coco Chanel avea dreptate când spunea că întotdeauna trebuie să renunţi la ultimul accesoriu adăugat, înainte să ieşi din casă. Şi regula trebuie neapărat urmată când ai diamante, cristale sau bijuterii strălucitoare. Încearcă, mai bine, să porţi inele, brăţări şi alte accesorii discrete.

Alegi tocuri prea înalte sau prea joase

Alegerea tocurilor potrivite este o adevărată provocare. Prea înalte, te vor face să arăţi vulgar, prea joase şi vei deveni neinteresantă. Nu vei da, însă, greş cu o pereche de pantofi cu toc mediu.

Confunzi hainele oversized cu cele largi

Puloverele, bluzele sau rochiile oversized se poartă, însă există câteva reguli pe care trebuie să le respecţi. Dacă alegi piese vestimentare prea largi, vei ajunge să arăţi neîngrijită. Optează pentru piese care nu par că îţi înghit tot corpul.

Cari prea multe în geantă

Multe femei au tendinţa de a vedea geanta ca o anexă a dulapului şi depozitează acolo orice cred că le-ar trebui, cât sunt afară. Dacă nu vrei să arăţi dezordonată, alege genţi mai mici, în care să nu poţi pune foarte multe.

Nu acorzi atenţie detaliilor

Una dintre cele mai comune greşeli de stil este aceea că femeile nu acordă atenţie detaliilor, atunci când se îmbracă, considerând că ceilalţi nu vor observa. Există un motiv pentru care se spune că diavolul stă în detalii, aşa că priveşte-te cu atenţie, înainte să ieşi afară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter