6 semne că stilul tău vestimentar nu este atrăgător

De Consuela Stratulat, pe

Stilul tău vestimentar influenţează modul în care eşti percepută de ceilalţi. Este important să te simţi bine în pielea ta, dar dacă faci alegeri mai bune, când vine vorba de haine, te-ai putea simţi şi mai bine. Află cum îţi dai seama că ai un stil vestimentar neatrăgător.
Dulapul tău de haine spune foarte mult despre stilul tău vestimentar. Analizează-l şi vezi dacă te atrage. Include piesele de bază, precum LBD, tricoul alb sau jeanşii, ai fi dispusă să îţi laşi prietena să îl vadă? Dacă ţi se pare că ai o garderobă care nu atrage, iar majoritatea hainelor te fac să te simţi inconfortabil, înseamnă că stilul tău vestimentar are nevoie de îmbunătăţiri.

Nu ai o opinie când vine vorba de haine

Nu ştii ce să răspunzi la întrebările despre modă sau despre haine? Dacă simţi că părerile tale sunt irelevante în aceste privinţe, înseamnă că nici hainele tale nu sunt cea mai bună alegere pe care ai fi putut să o faci. Părerea ta este exprimată prin ceea ce porţi. Dacă nu ai o opinie, înseamnă că ce porţi nu reprezintă cea mai bună variantă.

Nu ai destule accesorii

Dacă nu ai suficiente accesorii, sunt multe şanse ca stilul tău vestimentar să fie respingător. Orice piesă vestimentară are nvoie de mai mult, pentru a fi atrăgătoare. Pantofii, colierelele, eşarfele, genţile sau ochelarii de soare, cerceii, toate acestea sunt extrem de importante pentru un stil ca la carte. Dacă nu le ai, înseamnă că trebuie să faci câteva schimbări.

Nu te informezi

Nu ai cum să ştii ce să porţi, dacă nu eşti la curent cu tendinţele şi noile apariţii din magazine. Nu trebuie să fii sclava modei, dar este bine să ai habar despre ce se întâmplă acolo. Ar trebui să ştii, măcar, ce culori şi ce haine sunt potrivite pentru silueta şi nuanţa pielii tale.

Descoperi mereu defecte în ţinutele tale

Cât de des îţi dai seama că alegerile tale vestimentare au fost greşite, după ce ai plecat de acasă? Dacă se întâmplă frecvent, înseamnă că stilul tău nu este deloc atrăgător. Este şi mai grav dacă prietenii sau chiar necunoscuţii îţi spun că te-ai îmbrăcat prost.

Nu ştii ce să cumperi

De câte ori mergi la cumpărături, eşti indecisă şi nu ştii ce cauţi? Nu este greşit să cumperi haine la întâmplare, însă trebuie să ţi se potrivească. Dacă nu ştii ce îţi scoate în evidenţă trăsăturile şi ce ar trebui să eviţi, cel mai probabil faci alegeri nepotrivite. Acordă-ţi timp, probează, cere sfatul unei prietene care ştie câte ceva despre modă şi încearcă să îţi schimbi stilul vestimentar. Cu timpul, vei observa că dacă arăţi bine, te vei simţi şi mai bine în pielea ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter