Kim Kardashian explică fetişul femeii vulnerabile

De Stela Moisescu, pe

Cei doi sunt greu de cuprins într-o poză portret pătrată. De ce? Pentru că îi despart 50 de cm în înălţime. Dar cum dragostea pluteşte în aer, între ei totul merge perfect.
Recent s-au logodit după nici şase luni de relaţie, semn că sunt în al nouălea cer de fericire şi nu au de gând să coboare.

În timp ce noi ne uităm la ei şi exclamăm „Oau! Oare cum pot face sex? Oare cum se pot ţine de mână pe stradă??” ei îşi trăiesc povestea de iubire cu sclipiri în privire.

Kim Kardashian şi logodnicul ei, Kris Humphries sunt înnebuniţi unul după celălalt, pentru că relaţia lor are la bază… fetişul femeii vulnerabile! Iată despre ce este vorba.

Într-o apariţie la emisiunea „Jimmy Kimmel Live” Kim povesteşte despre relaţia cu un bărbat atât de înalt că: „Este distractiv, diferit şi ne descurcăm de minune. Dacă vreau să-l sărut, la propriu, el trebuie să mă ridice în braţe, să mă sărute şi să mă lase jos.”

Este o mare ironie, dacă ne gândim că diva obişnuia să se amuze pe seama oamenilor înalţi, după cum se confesează. „Când l-am cunoscut pe Omar, iubitul lui Khloe am glumit şi i-am spus să nu se ridice de pe scaun că mă sperie. Era mai înalt decât mine şi stând pe scaun! Kris este la fel de înalt ca Omar.”

Kim Kardashian explică însă că există avantaje unice pe care ţi le oferă un iubit atât de înalt. „Te simţi mereu în siguranţă, protejată şi foarte slăbuţă în comparaţie cu el. Este cel mai tare sentiment să fii cu un bărbat foarte înalt!”

Şi dacă până acum îi compătimeai află că şi în dormitor Kim tinde să fie mai satisfăcută. Cel puţin potrivit unui studiu recent, care anunţă că femeile care au curajul să-şi asume vulnerabilitatea în faţa iubitului trăiesc sexul mai intens. Concluzia studiului a fost că femeile care se simt în siguranţă şi ştiu că pot conta pe bărbatul din viaţa lor sunt mai fericite şi sexual, nu doar sentimental.

Ei bine, 50 de cm în plus în înălţime şi un inel de logodnă de 20.5 carate sigur cresc libidoul unei femei! Da, Kris Humphries a recunoscut că îşi dorea un inel uriaş pentru micuţa lui logodnică.

În mod clar şi pe el îl încântă faptul că poate face pe durul cu o femeie atât de sexy, după cum se poate observa şi în imaginea de mai jos, asta dacă reuşeşti să-ţi dezlipeşti ochii de la giganticul diamant de pe degetul lui Kim!

Kim Kardashian explică fetişul femeii vulnerabile

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter