Jocuri erotice pentru orgasm fără penetrare

De Raluca Cristea, pe

Când spui sex, te gândeşti automat la zona intimă şi orgasm. Dar cine spune că sexul nu poate fi la fel de bun şi fără penetrare? Poţi oricând să ai…

… orgasm fără penetrare.

Încearcă 5 jocuri erotice care te vor aduce la orgasm. Fără penetrare!

Porunci sexuale

Puneţi un pariu, de exemplu, cine se dezbracă mai repede, iar cel care pierde primeşte o poruncă sexuală. Orice idee de pariu sexual este binevenită, iar porunca poate şi trebuie să includă pe rând: fetişuri fără penetrare, sex oral, atingerea zonelor erogene, săruturi în anumite zone şi stimularea manuală a zonei intime.

Cătuşe soft

Ai nevoie de cătuse cu blană sau puf sau dacă nu, dintr-un plastic mai tare. Le găseşti la sex shop, nu de alta dar, magazinele de acest gen chiar sunt cele mai bune locaţii pentru achiziţii cu adevărat erotice. Asta în caz că te gândeai că, un set de lenjerie intimă din mall este de ajuns pentru o noapte erotică.

Pe rând, legaţi-vă cu cătuşele de pat şi cu braţele deschise sau dacă nu, cu mâinile duse la spate. Cel care este legat se bucură de plăcerea primită, cu 0 control asupra mişcărilor celui care are mâinile libere pentru orice mişcare.

Jocul cuburilor de gheaţă

Ai nevoie doar de două cuburi de gheaţă, chef de sex şi muuultă imaginaţie! Fiecare îşi ia cubul de gheaţă şi vă jucaţi plimbând cubul de gheaţă pe corpul partenerului pentru că oferă senzaţii intense. Cel care topeşte primul cubul, primeşte o partidă de sex oral! Recunoaşte, este cea mai tare întrecere!

Foloseşte accesorii

Surpriză! Tot la sex shop le găseşti! Fă un mic shopping erotic şi cumpără pene, inel vibrator pentru penis, pompă pentru clitoris şi orice altceva îţi mai face cu ochiul în locaţia minune.

Penele, plimbaţi-le unul pe corpul celuilalt, mai ales pe sfârcuri, abdomen şi zona intimă. Inelul vibrator este o jucărie sexuală relativ nouă – îi stimulezi (oral sau manual) penisul, pui inelul la bază şi, cu toată tentaţia penetrării, bucuraţi-vă doar de atingerea apăsată unul peste celălalt, în care vibraţiile şi frecarea vă excita foarte tare. Pompa pentru clitoris îţi poate aduce un orgasm clitoridian cum nici n-ai visat.

Masajul erotic

Deşi atât de intens discutat şi sper, destul de bine cunoscut de voi, nu puteam să nu includ masajul erotic în lista jocurilor erotice pentru orgasm fără penetrare. Cu atât mai mult cu cât, este uşor să obţii orgasmul în urma unui masaj erotic intens, finalizat cu stimularea manuală şi orală a zonei intime.

Toate sunt jocuri erotice pentru orgasmul atingerilor

De fapt, toate jocurile erotice de mai sus, fie că includ sau nu sexul oral, dar mereu fără penetrare, duc la unul dintre cele mai intense tipuri de orgasm – orgasmul atingerilor.

După ce te gândeşti cum şi ce ai putea pune în aplicare din jocurile de mai sus, nu uita să respecţi cea mai mare regulă dacă vrei să atingi orgasmul atingerilor: cel puţin 2 zone erogene trebuie să fie stimulate în acelaşi timp: sânii şi clitorisul, sfârcurile şi penisul, doar zona intimă dar prin sex oral şi aşa mai departe.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter