Intuiţia sexuală: învaţă să-i ghiceşti gândurile în pat

De Stela Moisescu, pe

Află că în pat poţi face un abuz de comunicare, în detrimentul instinctelor tale sexuale! Atunci când sexul devine o discuţie mecanică despre dorinţe şi nevoi dispare…
… avalanşa de emoţii şi ratezi cea mai intensă parte a sexului: abandonarea în braţele iubitului! Te poţi bucura de această experienţă doar atunci când ştii cum să îţi foloseşti intuiţia sexuală. Doar aşa vei evita scenariul clasic în care parternerii de cuplu se plictisesc unul de celălalt şi încearcă tot felul de trucuri noi, pentru a retrăi măcar o fărâmă din emoţiile de altădată în timpul sexului. De multe ori însă acesta este începutul sfârşitului, sexul fiind un motiv de despărţire, mai puternic chiar decât sentimentele.

Cum acţionează intuiţia sexuală?

Odată descătuşată, intuiţia sexuală îţi arată dacă eşti sau nu compatibilă în pat cu noul tău iubit şi îţi şopteşte mai apoi cum să-i oferi clipe de vis în timpul sexului. Nu ţine de tehnică, ţine doar de instincte.

Aşadar, este important să îţi descătuşezi intuiţia şi să o foloseşti la intensitate maximă, atât când eşti singură, cât şi în pat cu iubitul!

Dacă nu ai încă un partener de cuplu, nu înseamnă că inuiţia ta sexuală este adormită. Atunci când faci cunoştinţă cu un bărbat intuiţia îţi indică dacă sunteţi sau nu compatibili în pat.

Iată cum te anunţă intuiţia sexuală că te potriveşti la pat cu un bărbat abia întâlnit:

De cum îl vezi simţi o atracţie fizică faţă de el. Uneori ne îndrăgostim de zâmbetul unei persoane, de firea glumeaţă sau de privirea pătrunzătoare. Intuiţia sexuală este mult mai directă. Se manifestă prin reacţii fizice şi senzaţii intense pentru persoana respectivă.

Când te gândeşti la el ţi se taie respiraţia şi inspiri profund ca să îţi revii, simţi un gol în stomac sau chiar o stare de excitare subită, care trece însă odată ce te gândeşti la altceva.

Când îl vezi îţi transpiră palmele, ai senzaţia că tot corpul tău frige şi te simţi în alertă. Semnele sunt diferite faţă de îndrăgostire, atunci când e posibil ca mâinile tale să fie un sloi de gheaţă şi să te simţi moale, cu genunchii ca de vată.

Bărbatul cu care te potriveşti la pat îţi apare şi vis. Poţi avea un vis erotic care să se finalizeze cu un orgasm! Acestea sunt manifestările intuiţiei sexuale care te anunţă că între tine şi bărbatul respectiv sigur vor ieşi scântei în pat!

Intuiţia te anunţă însă şi atunci când cel care ţi-a atras privirea nu e compatibil cu tine în pat.

Deşi îl placi, simţi o repulsie atunci când se apropie de tine, te atinge sau te pupă pe obraz. E vorba de o senzaţie de nelinişte pe care o pui adesea pe seama emoţiilor şi a timidităţii tale. Aşa că laşi timpul să treacă, spunându-ţi că te vei obişnui cu prezenţa lui. Astfel, îţi inhibi intuiţia şi te complaci într-o relaţie cu un bărbat bun, pe care poţi ajunge să îl iubeşti, dar care nu te atrage în mod instinctiv în pat. Iar acest lucru are consecinţe nefaste pe termen lung.

Odată ce l-ai întâlnit pe cel cu care eşti compatibilă în pat intuiţia sexuală continuă să acţioneze şi cu ajutorul ei poţi ajunge să ghiceşti ce îşi doreşte iubitul tău în pat.

Când îl săruţi, când îl atingi şi îl priveşti în ochi imaginează-ţi cum îi transmiţi starea de excitare şi vei vedea că va începe să îţi răspundă în pat exact aşa cum te aştepţi să o facă. În timpul sexului uită de jenă, de tehnici şi de complexe. Bucură-te de atingerile sale şi vei avea impresia că simţurile tale s-au ascuţit şi percep totul mult mai intens. În acele momente vei începe să-l percepi şi pe el la un alt nivel şi îi vei ghici dorinţele în pat.

Odată ce ai învăţat să-ţi asculţi intuiţia sexuală vei vedea că sexul este incredibil de satisfăctor doar pentru că te afli în pat cu iubitul tău, fără să mai conteze scenariile fanteziste şi tehnicile speciale de stimulare.

Tu consideri că ţi-ai descoperit intuiţia sexuală?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter