Întrebări pe care să i le pui ca să-ţi dai seama că te înşală

De Diana Zagrean, pe

Crezi că te îmşală şi vrei să afli adevărul cât mai repede? Uite ce întrebări să-i le pui ca să-ţi dai seama că te înşală.

Cu cine vorbeşti?

Dacă îl vezi că se fereşte când vorbeşte la telefon, dacă pleacă din încăpere când îi sună telefonul şi tresare atunci când primeşte un mesaj şi tu eşti lângă el, s-ar putea să ai motive de îngrijorare.
Întreabă-l cu cine vorbeşte ca şi cum ai fi veselă şi curioasă că poate ieşiţi cu prietenii în oraş. Încearcă să pari cât mai naturală, calmă şi veselă. Zâmbeşte mult şi pune întrebarea ca şi când doar treceai pe acolo şi erai curioasă.
Dacă se albeşte la faţă, se bâlbâie, spune o minciună evidentă (vorbesc cu mama, care e în camera alăturată), spune că nu e treaba ta sau că este o chestiune de serviciu, ai putea să mai investighezi problema.

Ce facem în weekend?

Dacă ai imrpesia că te tot ecită şi că a început să aibă des alte planuri la sfârşit de săptămână, poate că este bine să-l întrebi din timp, când ai impresia că vrea să se vadă cu altcineva.
Dacă minte, va spune că are alte treburi, că mai vorbiţi şi mai vedeţi, că depinde de vreme, că nu ştie sigur, dar că va afla abia vineri seară, etc.
Dacă nu are pe altcineva, reacţia va fi una normală, sau chiar va fi entuziasmat de un weekend în doi.

Cum este colega nouă?

Încearcă să glumeşti mult, ca să fie degajat când îţi răspunde. Zâmbeşte şi pari cât mai calmă, curioasă, dar nu avidă de informaţii. Ca şi cum ai vrea să o cunoşti şi să ieşiţi la suc, dacă e simpatică.
Dacă devine defensiv, înseamnă că ai motive de îngrijorare, dacă îţi spune că este urâtă şi proastă, iar nu este semn bun.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter