Imperfecţiuni care te fac o femeie sexy

De Stela Moisescu, pe

Frumuseţea nu este sinonimă cu perfecţiunea, iar sex appeal-ul unei femei nu este sinonim cu frumuseţea. Ce putem deduce de aici? Uită de complexe! Imperfecţiunile…
… pe care le îmbrăţişezi cu mândrie sunt cele care te fac sexy în ochii bărbaţilor.

Iată câteva lucruri care te exasperează la modul în care arăţi, dar care îl fac pe iubitul tău să te dorească şi mai tare! Dacă nu ne crezi, întreabă-l!

Parul care n-are nicio formă

Când tu îţi plimbi degetele prin păr şi oftezi supărată că părul tău nu are nicio formă şi îţi stă groaznic, iubitul tău pufneşte în râs pe bună dreptate. El te consideră irezistibilă cu părul natural şi uşor răvăşit. Părul în valuri este cel mai sexy în ochii bărbaţilor, după cum reiese din mai toate sondajele de opinie.

Tenul fără acoperire

Să te vadă fără fond de ten? Crimă şi pedeapsă! Pedeapsă consideră el că este faptul că aplici pe faţă o substanţă dubioasă, care îţi conferă un look fals. Mai ales dacă foloseşti un fond de ten cu un ton, două mai închise din exces de zel. Orice bărbat îi va zice femeii iubite că îi stă bine nemachiată. Este dovedit ştiinţific. Bărbaţii nu văd imperfecţiunile, ci naturaleţea imaginii de ansamblu!

Coapsele voluptoase

Femeia sexy este cea care arată bine dezbrăcată, consideră bărbaţii. Aşadar, chiar dacă tu oftezi pentru că nu intri în skinny jeanşi, fără să iei o pereche pe care trebuie să o sufleci de câteva ori la glezne, el îţi adoră formele feminine. Aşa că priveşte-te cu atenţie în oglindă când eşti dezbrăcată şi îndrăgosteşte-te de cum arăţi. Mai apoi, alege hainele care să îţi complimenteze trupul!

Burtica

Sigur ai remarcat asta în timpul sexului: iubitul tău tinde să te apuce uneori cu fermitate de şolduri şi stomac. Puţină burtică este, aşadar, sexy pentru că îi permite lui să fie pasional, fără teama că te va sfărâma la cea mai fină atingere.

Sânii mici

Bărbaţii adoră sânii, în general! Le plac atât sânii mari, cât şi cei mici, din puncte de vedere diferite. Cei mici îi fac să te vadă ca pe o femeie delicată ce trebuie protejată, aşa că le hrănesc instinctele. În plus, ar putea prefera sânii mici celor mari, dacă simt că o femeie sexy este o femeie elegantă şi stilată. Efectul este mai greu de obţinut, dacă ai bustul mare.

Când eşti… în mare nevoie de un duş

Oare de ce iubitul tău tinde să-ţi facă cele mai indecente propuneri atunci când observă că eşti extenuată şi nu vrei decât să intri la duş şi să te bagi la somn? Oare de ce îţi spune că nu-i nevoie să faci duş înainte şi te sărută pasional? Mirosurile naturale pe care le emani sunt mult mai sexy decât cele ale antiperspirantului şi deodorantului. Aşa reiese din numeroasele studii despre efectul feromonilor asupra dorinţei sexuale!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter