15 idei de cadouri de Paşte pentru cei dragi

De Stela Moisescu, pe

Cu ocazia sărbătorilor de Paşte ne propunem să fim mai bune. Chiar dacă vorbim de o stare lăuntrică spirituală, de multe ori ne arătăm iubirea şi afecţiunea…
… prin gesturi practice, cum sunt cadourile! Atâta timp cât sunt oferite din inimă, sigur vor fi apreciate. Dacă vrei să intri în rolul Iepuraşului de Paşte şi să faci cadouri celor dragi, noi venim cu sugestii!

Iată ce poţi oferi în dar cu ocazia sărbătorilor de Paşte iubitului, părinţilor, socriilor şi prietenelor tale!

Pentru iubitul tău alege cadouri romantice!

De Sărbători, pe lângă tradiţiile respectate de toată lumea, creează şi tradiţii în doi. Astfel, trăiţi şi mai intens bucuria sărbătorii. O modalitate ar fi să vă dăruiţi cadouri romantice.

Iată cinci sugestii de cadouri: prima voastră fotografie de cuplu înrămată şi aşezată la voi în dormitor, un set de două produse destinate cuplurilor (parfumuri, accesorii, căni pentru el şi ea), un set de săruri pentru baie, de care vă puteţi bucura împreună, la fel – două bilete la un concert sau un joc de darts cu care să vă ocupaţi timpul când v-aţi plictisit de stat pe canapea.

Pentru părinţi şi socrii alege cadouri practice!

Pentru părinţi şi socrii, care au ajuns la o vârstă respectabilă, cel mai bine este să apelezi la produse practice, de care au nevoie, dar mascate în cadouri. În acest fel le vii în ajutor, acum, la bătrâneţe, fără ca ei să se simtă neputincioşi.

Iată cinci sugestii de cadouri: poţi opta pentru vase de bucătărie la set, căci sunt utile şi avantajoase, mai poţi face cadou aparate electrice, cum ar fi o maşină de pâine sau un aparat de cafea şi cappuccino, şi halatele de baie, moi şi pufoase sau papucii reprezintă cadouri utile pentru mame şi taţi, dar şi obiectele de mobilier, în funcţie de nevoi.

Pentru prietene alege cadouri care ştii că le vor face să chicotească!

Poţi opta şi pentru cadourile simbolice de Paşte, cum sunt coşurile cu dulciuri, dar, decât să-i oferi practic în dar calorii, mai bine mergi pe mâna unor produse cosmetice sau de care ştii că are nevoie, dar pe care nu se îndură să dea bani.

Iată cinci sugestii de cadouri: un set pentru manichiură şi pedichiură, un termos cochet pentru cafea, o pijama, o cremă pentru conturul ochilor şi al buzelor sau un set de aromaterapie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter