Greşeli care îţi pot strica mariajul încă de la început

De Diana Zagrean, pe

Vezi ce greşeli fac, de obicei, tinerele mirese şi cum reuşesc multe să-şi compromită viaţa în cuplu chiar de la începutul căsniciei. Află care sunt acele greşeli care îţi pot strica mariajul încă de la început.
 

Greşeala nr 1: Insulte

Toată lumea se ceartă la un moment dat. Indiferent dacă voi doi v-aţi certat urât înainte de căsătorie sau nu, încearcă să nu spui lucruri foarte jignitoare. Vorbele rănesc la fel de tare ca loviturile şi trebuie să nu uitaţi că vă iubiţi mult şi de asta sunteţi împreună la drum.

Greşeala nr 2: Flirtul

Multe femei au impresia că odată ce s-au căsătorit nu mai este nevoie să fie jucăuşe şi să flirteze cu bărbaţii lor. Complet greşit! Dacă nu menţii vie pasiunea şi opreşti flirtul pentru că „acum sunteţi deja căsătoriţi, ce rost mai are?”, rişti ca relaţia voastră să devină tot mai plictisitoare.

Greşeala nr 3: Responsabilităţile

Toate femeile proaspăt căsătorite simt tentaţia de a se ocupa de toate treburile casei. Nu vei putea să te ocupi tu şi de rufe şi de facturi şi de dus gunoiul şi de bugetul familiei şi de meniul zilnic şi de activităţile voastre în weekend. Nu numai că vei obosi foarte tare şi te vei simţi frustrată, dar nici soţul tău nu va aprecia faptul că iei toate deciziile fără să-l întrebi şi pe el.

Greşeala nr 4: Familia lui

Încearcă, pe cât posibil, să nu-ţi faci un duşman din mama lui, sora lui, sau prietenul lui cel mai bun din copilărie. Chiar dacă la început, în caz de conflict, el îţi va ţine partea, nu este corect să-l forţezi să ia o astfel de decizie. Chiar dacă nu sunt persoanele tale preferate, sunt familia şi trecutul lui şi trebuie să-l accepţi cu tot cu ei când te căsătoreşti.

Greşeala nr 5: Prietenii lui

Dacă soţul tău iese cu băieţii la o bere, nu-l certa de parcă tocmai te-a înşelat. Nu numai că are nevoie să simtă căsnicia ca pe  un lucru pozitiv din viaţa lui, dar nici tu nu vrei să mergi cu el când te vezi cu prietena ta din copilărie să bârfiţi, nu?
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter