Foto: eşti drăguţă sau sexy în viziunea bărbaţilor?

De Stela Moisescu, pe

Dacă femeile drăguţe sunt admirate la o a doua privire, femeile sexy deţin acea armă secretă cu care îi fac pe bărbaţi să întoarcă capul după ele. Diferenţa dintre…
… cele două categorii nu constă neapărat în adâncimea decolteului!

Drăguţele au charismă, iar cele sexy posedă sex-appeal. Întrebarea este: le poţi avea oare pe amândouă?

Noi spunem că da! Avem ca sursă de inspiraţie trei vedete feminine care posedă şi charismă şi sex-appeal şi care ştiu cum să le dozeze pe amândouă în funcţie de context.

Dacă ţi se pare că eşti ori „doar drăguţă”, ori „prea sexy”, iată câteva sfaturi despre cum să trimiţi bărbaţilor semnalele pe care le doreşti.

Anne Hathaway: sexy şi inocentă

Anne Hathaway s-a transformat sub ochii noştri dintr-o fată drăguţă într-o femeie foarte atrăgătoare în pelicula „The devil wears Prada”. În film personajul interpretat de Anne se transformă dintr-o tipă naturală, într-una foarte cochetă, totul pentru a avea succes în carieră. Transformarea implică, evident, haine chic, o coafură nouă, dar şi un machiaj mai accentuat.

Recent am urmărit-o şi în filmul „Love and other drugs”, unde atitudinea ei nepăsătoare şi buclele revăşite îi scot în evidenţă sex-appeal-ul.

Pe covorul roşu actriţa preferă însă un look discret şi inocent. Mizează pe rochii care să nu dezvăluie prea mult şi pe un machiaj natural sau care pune accent ori pe ochi, ori pe buze. Este frumoasă fără îndoială, dar preferă să fie charismatică, nu sexy. De aceea este mereu surprinsă de bliţurile fotografilor zâmbind larg!

Foto: eşti drăguţă sau sexy în viziunea bărbaţilor?

Descoperă altă vedetă pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter