Experimente amoroase care îţi vor schimba viaţa

De Stela Moisescu, pe

Nu rişti, nu câştigi, iar asta se aplică şi în viaţa ta amoroasă! Dacă simţi că în plan sentimental stagnezi şi ai nevoie de o răsturnare de situaţie, iată opt experimente…
… amoroase revoluţionare, care promit să te împlinească!

Ieşi la întâlnire cu un bărbat care nu e genul tău: ai putea descoperi că standardele tale nu erau ridicate, ci… limitate! Vei vedea că mai ai multe de descoperit despre bărbaţi, dar şi despre tine.

Rupe relaţia cu el, dacă ieşi mereu pe minus: iubirea nu ar trebui să fie singurul lucru care te ţine într-o relaţie. Dacă nepotrivirea dintre voi face ca dorinţele şi nevoile tale să nu fie luate în seamă, de ce să stai cu cineva care îţi provoacă numai suferinţă? Mai bine închide un capitol dureros şi fii încrezătoare că vei găsi pe cineva care te merită şi te înţelege!

Trăieşte o aventură erotică: măcar o dată ar trebui să ai o idilă toridă cu un bărbat care te atrage fizic, dar cu care eşti conştientă că nu vrei o relaţie. Poate fi vorba doar de un flirt, nu neapărat de sex. Astfel, nu te vei întreba niciodată „Cum ar fi să?” când eşti deja într-o relaţie. Scade considerabil riscul să fii infidelă!

În toiul certei spune-i că are dreptate: fiecare ceartă vă anihilează iubirea, dacă o lăsaţi să degenereze. De multe ori orgoliul ne poate împiedica să vedem lucrurile clar. Aşa că ne susţinem punctul de vedere până în pânzele albe. Puterea de a respira adânc şi de a recunoaşte validitatea argumentelor sale, îl va ului pur şi simplu. Va uita motivul supărării şi te va strânge la piept. Mai mult, îţi va urma exemplul şi se va scuza, văzând că nu mai este o luptă de orgolii între voi. Astfel, vă feriţi relaţia de certuri inutile şi o ajutaţi să înflorească.

Cere-l în căsătorie: un alt experiment ce merită trăit este şi să încalci normele care fac diferenţe sociale între sexe. De ce să nu fii tu cea care face pasul cel mare, atunci când simţi că a sosit momentul? Măcar vei afla dacă el îţi împărtăşeşte sau nu sentimentele. Merită făcut, dacă simţi că relaţia se tărăgănează.

Nu mai încerca să pari perfectă: chit că eşti singură sau într-o relaţie, renunţă la măşti. Fii tu însăţi şi caută să fii iubită aşa cum eşti tu, autentică. Te vei simţi mai liberă ca niciodată şi vei începe o relaţie sinceră, care nu îţi creează nicio urmă de îndoială.

Dă-i un ultimatum, chiar dacă este contraindicat: atunci când aveţi puncte de vedere diferite, nu trebuie să cedezi de fiecare dată, ca să eviţi un conflict. Fii încrezătoare în opiniile tale şi susţine-le. Spune-i să facă el de data aceata un compromis. Dacă nu? Atunci măcar ştii ce simte pentru tine…

Mergi la nuntă fără iubit, într-o rochie roşie: de ce să ratezi nunta prietenei tale? Mai bine, propune-i să organizeze o masă a persoanelor singure. Arma secretă? Poartă la eveniment o rochie roşie! Va atrage privirile tuturor fără să rivalizezi ostentativ cu mireasa. Dar tu vei ieşi în avantaj! Pont: nu participa la aruncarea buchetului, mai ales dacă deja ai început să socializezi cu un tip drăguţ.

Experiment inedit: i-ai da iubitului o săptămână de libertate?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter